Tesian1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 26
500 Liralık MSI anakarta, 16GB RAM, AMD işlemci(1k civarı), Ekran kartsız ve ışıksız kasalı bir sisteme 300 Watt PSU yeterli mi?
Ekran kartsız sistemi nasıl açmayı planlıyorsun? Evet yeterli.500 Liralık MSI anakarta, 16GB RAM, AMD işlemci(1k civarı), Ekran kartsız ve ışıksız kasalı bir sisteme 300 Watt PSU yeterli mi?
Dahili ekran kartı?Ekran kartsız sistemi nasıl açmayı planlıyorsun? Evet yeterli.
Tam modeli nedir?500 Liralık MSI anakarta, 16GB RAM, AMD işlemci(1k civarı), Ekran kartsız ve ışıksız kasalı bir sisteme 300 Watt PSU yeterli mi?
İşlemci demiş sadece. Apu dememiş ki.İşlemcinin ne olduğunu belirtmek için modelini söylemek yerine fiyatını söylemek
300watt yeterli olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dahili ekran kartı?
İşlemci demiş sadece. Apu dememiş ki.
Evet biliyorum zatenİntel işlemcilerde dahili grafik kartı olmayanlar için F ibaresi getirilmiş sonuna. Yani sonunda bir ibare olmayınca dahili grafik kartı var. Amd için de böyledir diye düşünmüştüm ama değilmiş.
Yinede kanımca Amd tarafındaki apu bir işlemcinin intel tarafındaki apu bir işlemciden (grafiksel olarak) daha performanslı olduğunu düşünüyorum.İntel işlemcilerde dahili grafik kartı olmayanlar için F ibaresi getirilmiş sonuna. Yani sonunda bir ibare olmayınca dahili grafik kartı var. Amd için de böyledir diye düşünmüştüm ama değilmiş.