300-600 arası mouse tavsiyesi

Lavinia.a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Aklımda Asus Rog Gladius 2 origin vardı ancak çoğu yerde stok dışı kaldı kalan yerlerde de çok fahiş fiyata. Orta küçük arası bir elim var ve palm tutuyorum. Her türlü oyunu oynarım eu'dan mobalara onlardan fpslere kadar. Delikli olan modellerden olmamak koşulu ile belirttiğin meblağlarda mouse öneribilir misiniz? Teşekkürler

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Aklımda Asus Rog Gladius 2 origin vardı ancak çoğu yerde stok dışı kaldı kalan yerlerde de çok fahiş fiyata. Orta küçük arası bir elim var ve palm tutuyorum. Her türlü oyunu oynarım eu'dan mobalara onlardan fpslere kadar. Delikli olan modellerden olmamak koşulu ile belirttiğin meblağlarda mouse öneribilir misiniz? Teşekkürler
Logitech g305 daha ucuz yollu arıyosan g102 g203, msi gm11

Lavinia.a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Peki arkadaşlar bu attığım mouse hakkında fikir beyan edebilir misiniz? Özellikleri açısından olsun kutusundan ekstra switch çıkıyor olsun bana çok cazip geliyor. Yeniden 500 bandına inerse alınabilir mi sizce?

Lavinia.a

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Reaksiyon puanı
385
Bu mouse güzel incelemelerden de sevdim ancak 2 arkadaşımın 1 ay olunca birinin scrollda diğerinin sol cliğinde sıkıntılar çıktı. Ama ele oturması olsun hızı olsun güzel bir mouse katılıyorum ancak dediğim ve belirttiğim sebepler yüzünden bu mouse korkutuyor beni

Ben bir süre boyunca NightClaw RGB kullandım Corsair mouse işini beceriyor. Bu model de arkadaşım da var. Bayağı güzel.