tablet konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim açıkcası annemin tek zevki bu çalışan bir kadın devletin verdiği general mobile tablet var oda öldü diyebiliriz almak istiyorum mutlu olsun diye 4.4 kitkatta kalmış bunlar tablete güncelleme gelmez mi ve bu tabletler donup kasar mı?ASUS FE170CG-1B054A Z2520 1.2 DC 8GB 7'' FONEPAD Fotoğraf Makinesi ve Video Kamera Online Alışveriş Sitesi * Refleksfoto.com
Samsung Galaxy Tab 3 T212 8GB 7" 3G Kırmızı Tablet : SAMSUNG : : bittibitiyor.com.tr
Alınabilecek en iyi fiyat performans tabletleri bunlar. Tavsiyem Asus tableti al. Ne olduğu bilinmeyen ucuz ve kalitesiz parça kullanan darbelerde hemen kırılan akrep girişi anında dağılan tabletleri alma. Bana kalırsa hiç tablet alma hayatımda gördüğüm en gereksiz ve para tuzağı icat tablettir. Ama illa alacağım dersen bunları al. Elimde sayısız Casper, Hometech, Onyo, Dark, Codegen, Everest, Grundig ve Pirhana tablet hurdası var. Kullanıcıya en az fiyatının 2 katı masraf açmıştır.
Tablet yazılımlarını güncelleyebilirsin o problem değil ayrıca kasma yapacak cihazlar değil fiyatlarına göre performansları gayet güzel.tablet konusunda hiçbir bilgiye sahip değilim açıkcası annemin tek zevki bu çalışan bir kadın devletin verdiği general mobile tablet var oda öldü diyebiliriz almak istiyorum mutlu olsun diye 4.4 kitkatta kalmış bunlar tablete güncelleme gelmez mi ve bu tabletler donup kasar mı?