3 Yıllık Norman Antivirus & Antispyware fırsatı..Kaçırmayın!!!.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
3 yıllık Norman Antivirus & Antispyware fırsatı... Kaçırmayın!!!.​
Norman-antivirus.jpg
Norman Antivirus & Antispyware, internette karşınıza çıkabilecek zararlılara (virüs, truva atı, casus, solucan vs.) karşı koruma sağlayan başarılı, kapsamlı ve gelişmiş bir güvenlik yazılımıdır. Bu yazılımın 120$ değerindeki 3 yıllık lisansına bedava sahip olmak isterseniz bu fırsatı kaçırmayın.

Kullanıcı dostu arayüze ve yüksek performansa sahip program içerisinde temel olarak şu modülleri barındırır:

* Antivirüs
* Antispyware
* Rootkit Koruması
* Güvenli Uygulama Havuzu (Sandbox)
* Email, anında mesajlaşma (IM) ve internette gezinme koruması
* Otomatik güncelleme

Yazılım hakkında detaylı bilgiye, buraya tıklayarak üretici sitesinden erişebilirsiniz.
Bu fırsattan yararlanabilmek için yapmanız gerekenler:​

* Buraya tıklayarak açılan sayfadaki formdaki “Name”, “Email”, “Country” kısımlarına sırasıyla adınızı, e-posta adresinizi, ülkenizi ve OEM Code kısmına da kampanyanın promosyon kodu olan “FS10003” yazıp gönderin. Diğer kısımları doldurmanız gerekmiyor. Lisans kodunuz (authentication key) e-posta adresinize gönderilecektir.
* Eğer Windows 7 kullanıyorsanız bu lisans kodunu kullanabilmek için önce buraya tıklayarak açılan sayfaya lisans kodunuzu yazıp Windows 7′ye uyumlu hale çevirmeniz gerekir.
* Daha sonra aşağıdaki bağlantılardan, işletim sisteminize uygun olanına tıklayıp kurulum dosyasını indirin. (Yaklaşık 60 MB)
Windows XP & Vista Sürümü (32-Bit) / (64-Bit)
Windows 7 Sürümü (32-Bit) / (64-Bit)
* İndirdiğiniz dosyayı kurun, kurulumda lisans anahtarınızı girin ve kurulum tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatın. İşte bu kadar!
* Not: Sürümler İngilizcedir. Türkçe sürümü bulunmuyor.
74-norman-antivirus-and-antispyware7.jpg
74-norman-antivirus-and-antispyware8.jpg

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekkürler kodu kaptım yedekte bulunsun :) bu aralar çok beleşçi oldum :D

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
iyi.iyi.nod32 var 72 günü kaldı.nortn int. security war 3 aylık .o da bitince bunu kurarım artık.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
satamayınca hemen kampanya:4:. hadi 3-5 ay olsa neyse olur. 3 yıl ne demek ya:blink:

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Valla bendede 3 yıllık kaspersky keyi var :D

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Acaba kampanya bittimi? bende OEM Code hatası veriyor(kodu girdim:S10003)

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
System maintenance. The system is currently under maintenance. Estimated back at 18:00 CET Sistem bakımdaymış şimdilik...Yakında tekrar hizmete açılacakmış...Hele bi açılsın bakalım..Bir key de biz alalım :)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
sistem bakımda gibi bişi yazıyo doğu yerel saatine göre 18:00 da açılcakmış Türkiye saatine göre saat kaçta acaba :D

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
elin ejnebisi 120 $ lık antivirüsü hemde 3 senelik bedava veriyor !!!!!!!!!! kurtlar vadisi gibi düşünmeyeyim diyorum ama 3 sene yaaa. bu işin çivisi çıktı, birileri bunları incelemeli, güncelleme adı altında bizim verilerimizi çalıyorlar uyanık olun arkadaşlar, neredeyse bütün antvirüsler bedava dağıtıyor, 3 aylık 6 aylık 1 senelik 3 senelik bu ne bee? bizi çok sevdiklerindenmi dağıtıyorlar bol keseden??? bill gates in dediği gibi bilgi kimdeyse en güçlüde odur.. bunlar bence pc lerdeki verileri güncelleme yaparken alıp yedekliyorlar.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ne saçma teorileriniz var ya?
yok veri çalıyomuş yok bizi izliyomuş
adamlar zaten izliyolar daha ne gerek var x programına y programına
az araştır microsoftun Yurttaşlık yasası adı altında kaç kişinin bilgilerini cia fbi e dağıttı
girdiğin facebookun bile kuruluş yeri ABD senin bütün bilgilerin mevcut orda
zaten bunlarada gerek yok biz ip adreslerini abdden alıyoruz o ip sayesinde senin sülalenin kızlık soyadlarını bile önüne koyarlar..

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
sağol güzel paylaşımda siteye girdiğimde
input, select, textarea { font-size: 11px; } System maintenance. The system is currently under maintenance. Estimated back at 18:00 CET uyarı alıyorum :S

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Norton olsaydı keşke :)

Paylaşım için teşekkürler.

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne saçma teorileriniz var ya?
yok veri çalıyomuş yok bizi izliyomuş
adamlar zaten izliyolar daha ne gerek var x programına y programına
az araştır microsoftun Yurttaşlık yasası adı altında kaç kişinin bilgilerini cia fbi e dağıttı
girdiğin facebookun bile kuruluş yeri ABD senin bütün bilgilerin mevcut orda
zaten bunlarada gerek yok biz ip adreslerini abdden alıyoruz o ip sayesinde senin sülalenin kızlık soyadlarını bile önüne koyarlar..

amerika o şekide yapıyor peki diğer ülkeler.. dünyada bizden başka her ülke kendi istihbaratını artık bu programlar sayesinde yapıyor. bedavaymış peh peh peh...

sersev

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ben key anahtarını aldım.Ama programı indiremiyorum.Eklenti içeriği diye bir yazı çıkıyor.Ne yapman lazım.Yazarsanız sevinirim.

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
amerika o şekide yapıyor peki diğer ülkeler.. dünyada bizden başka her ülke kendi istihbaratını artık bu programlar sayesinde yapıyor. bedavaymış peh peh peh...
antivirüs kullanma o zmn!
hatta çok önemli bir şahsiyetsen internet bağlantını kopar nolur nolmaz bi siteye üye olursun bütün bilgilerin gider

SoftProf

Asistan
Reaksiyon puanı
0
antivirüs kullanma o zmn!
hatta çok önemli bir şahsiyetsen internet bağlantını kopar nolur nolmaz bi siteye üye olursun bütün bilgilerin gider

kullandığım pc de gerçekten antivirüs yok :) buna gerekte yok. microsoftun sağladığı temel güvenlik her kullanıcı için yeterli bence. bilgi çalanın microsoft olduğunu bütün dünya biliyor hatta almanya hükümeti bile bunu açık açık söyledi. ben bu konu hakkında yazı yazarken genelleme yaparak yazdım.

şimdi tekrar sorayım o zaman, sizce antivirüs firmaları neden 3 yıllık yada 1 yıllık bedava lisans dağıtsınki? bizleri çok sevdiklerindenmi dağıtıyorlar?

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
3 yıllık ya da 1 yıllık key daveti yaptığı zaman biri gider görür aa der burda şu şu şu var gelin
50-100 kişi alır bu keyi daha sonra adamlar kapatırlar sistemi
antivirüsun avantajları varsa (sistemi yavaşlatmama yüksek güvenlik sağlama sessiz vs.) adamlar derki ben ne kaspersky ne eset ben X antivirüsunu kullanıyorum çok güzel
bunu duyan biri derki aa tmm bi denim benimde o tür özellikte antivirüse ihtiyacım vardı
adam kullanır beğenir SATIN ALIR şirkette böylece o verdiği keylerin parasını hayli hayli çıkarır

bu promosyondur sen hiç marketten alış veriş yaptığında şu ürünü alana şu ürün bedava diye kampanya duymadın mı?
burda da o hesap
üye olun size hediyemiz olan 3 yıllık key verelim
sizde bizi dünyaya tanıtın

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İlk defa duydum..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Acaba kampanya bittimi? bende OEM Code hatası veriyor(kodu girdim:S10003)
Arkadaşlar kod FS10003 budur... Farklı tarayıcılarda farklı görünüyor... Ben konuyu chrome da açmıştım... Firefoxta farklı göründü chrome da normal görünüyor...
System maintenance. The system is currently under maintenance. Estimated back at 18:00 CET Sistem bakımdaymış şimdilik...Yakında tekrar hizmete açılacakmış...Hele bi açılsın bakalım..Bir key de biz alalım :)
Kodu yanlış girmişsiniz...
sağol güzel paylaşımda siteye girdiğimde
input, select, textarea { font-size: 11px; } System maintenance. The system is currently under maintenance. Estimated back at 18:00 CET uyarı alıyorum :S
Mutlaka kodu yanlış girmişiniz..
kullandığım pc de gerçekten antivirüs yok :) buna gerekte yok. microsoftun sağladığı temel güvenlik her kullanıcı için yeterli bence. bilgi çalanın microsoft olduğunu bütün dünya biliyor hatta almanya hükümeti bile bunu açık açık söyledi. ben bu konu hakkında yazı yazarken genelleme yaparak yazdım.

şimdi tekrar sorayım o zaman, sizce antivirüs firmaları neden 3 yıllık yada 1 yıllık bedava lisans dağıtsınki? bizleri çok sevdiklerindenmi dağıtıyorlar?

Arkadaşlar bu kadar kasmaya gerek yok... Bütün verileriniz zaten Microsoft un elinde artı hergün kullandığınız Google arama motoru tarayıcısı vede servisleriyle sizin nabzınızı tutuyor merak etmeyin... Kullandığınız pc de antivirüs olmayabilir ancak Google u kullanmıyormusunuz???... Artık internet ortamında bilgi saklamak veya bilgisayarlarda özel şeyleri tutmak zaten bu zamanda çok zor bişey..