3 telefon arasında kaldım. Tavistelerinizi bekliyorum

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Merhaba yeni telefon alıcam yardımınıza ihtiyacım var.
1-sony xperia z5 premium
2-sony xperia z5
3-İphone 6s
4-İphone 6s Plus
Hangisini almamı önerirsiniz. 2 telefonumu'da satıcam İphone 6 ve 5
Bu 4 telefondan biri almak istiyorum hangisi daha iyi acaba ?
Oyun falan oynamam benim için hızlı olucak seri bir telefon bunuda İphone 6 karşılıyordu şimdi İphone 6s lere 3d touch ve birçok özellik geldi onun için İphone yandaşıyım ama android denemek isterim.
Teşekkür ederim görüşleriniz bekliyorum bayram sonuna gelir diyorlar her 2 side bekliyorum ay başına kadar sizlerin yorumlarını.

Kenpachi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
26
6s'in pilin çok düşük olduğunu yazıyolardı başka konularda.Z5 premium derim ben.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iPhone 6 varsa hiç acele etmeyin boşuna para harcamayın.
s serisinde pek bir fark yok.

eren_ea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba yeni telefon alıcam yardımınıza ihtiyacım var.
1-sony xperia z5 premium
2-sony xperia z5
3-İphone 6s
4-İphone 6s Plus
Hangisini almamı önerirsiniz. 2 telefonumu'da satıcam İphone 6 ve 5
Bu 4 telefondan biri almak istiyorum hangisi daha iyi acaba ?
Oyun falan oynamam benim için hızlı olucak seri bir telefon bunuda İphone 6 karşılıyordu şimdi İphone 6s lere 3d touch ve birçok özellik geldi onun için İphone yandaşıyım ama android denemek isterim.
Teşekkür ederim görüşleriniz bekliyorum bayram sonuna gelir diyorlar her 2 side bekliyorum ay başına kadar sizlerin yorumlarını.

iphone 6s plus gelmesini bekliyorum çok çabuk telefon değiştiren biri değilsen iphone 6s plus götürür 2-3 yıl belki daha fazla.

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Z5 in kamera performansı iyi olursa z5 den şaşma

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben olsam iPhone 6s alirdim, şu anki haliyle piyasadaki en hızlı cihaz olacaktır. Son dönemde Android biraz geride kaldı

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
aynen kardeşim hız konusunda apple'dan şaşmam ben kararımı vermedim daha ama düşüncelerim İphone 6s Plus'dan yana bide yeni Samsung Galaxy S7 gelicekmiş o nasıl ? acaba ?

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
iPhone 6 sizi götürür yani hiç değiştirmeye gerek yok bence ama 6S bataryası kötü. Yanınızda bir powerbank şart

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Üst düzey çok telefon denedim test ettim geneli ısınıyor. Bu demek değil ki Iphone ısınmıyor. Yani her telefon ısınıyor da bir Apple cihazları mı ısınmıyor? Sorun çıkaran sadece 22nm lik s800 idi. Onu da revize edip sorunu düzelttiler. Siz daha neyden şikayetçi olduğunuzu bilmiyorsunuz veya G2 hariç birbir telefon kullanmamışsınız.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
iPhone da ısınıyor hatta daha fazla ısınıyor android artık eskisi gibi değil yeni nexus 5 i bekleyin derim kesinlikle.