3. Pardus Wiki Seferberliği

Anadolu Parsı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Pardus Wiki'de 3. Seferberlik Çağrısı !

parduswiki.png

Wiki Seferberliği çağrılarımız kullanıcılarımızdan büyük ilgi görüyor. Ocak sonunda başlayan Birinci Wiki Seferberliği, çok kısa bir zamanda tam başarıyla sonuçlanmıştı. İkinci Wiki Seferberliği'nin de başarıyla sonuçlanması bir sonraki çağrımızı daha heyecanla yapmamızı sağlıyor. Birinci ve İkinci Wiki Seferberlikleri'nin cesaret verici bu başarısıyla birlikte, PardusWiki'yi benzersiz bir başvuru kaynağı haline getirmek amacıyla sizi şimdi Üçüncü Wiki Seferberliği'ne katılmaya çağırıyoruz. Birinci ve İkinci Wiki Seferberlikleri'nde, daha önce var olmayan maddelerin oluşturulmasına yoğunlaşılmıştı. İki seferberlikte de, planlananın üzerinde madde PardusWiki'ye eklendi. Bu gayretli çalışmaları için ve hevesleri için kullanıcılarımıza tekrardan teşekkür etmemek olmaz. Birinci Wiki Seferberliği ile ilgili bilgilere buradan, İkinci Wiki Seferberliği ile ilgili bilgilere de buradan ulaşabilirsiniz.
Üçüncü Wiki Seferberliği'nde, yeni maddeler oluşturmak yerine, mevcut içeriği iyileştirmeye karar verdik. Şu an taslak halinde bulunan 122 maddenin 60 tanesini taslak olmaktan çıkartmayı hedefliyoruz. Bunun için de siz Pardus kullanıcılarının desteğini bekliyoruz.
Bu seferberlikte maddeleri biz belirlemiyoruz, siz bu 122 maddeden istediğinizi seçip düzenleyebilirsiniz. 60 madde taslak olmaktan çıktığında seferberliğimiz hedefine ulaşmış olacak. Bu seferberliğimize katılarak sadece PardusWiki'ye değil, Türkiye'deki özgür yazılım çalışmalarına önemli bir katkı vereceğinizi bir kez daha hatırlatalım.
Hemen taslak sayfalar kategorisinden katkı verebileceğiniz maddeleri seçip, üzerine tıklayarak düzenlemeye başlayabilirsiniz. Pardus ve diğer özgür yazılım projeleri için hayati önem taşıyan PardusWiki'ye tüm kullanıcılarımızı davet ediyoruz.

KAYNAK

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ooo süper haber, linuxçuyuz diyen arkadaşlar, bir el atın destek olun. Bizden birileri bir proje yapıyor, illaki destek olmak lazım! Lafta linuxçu kalmayalım, kolları sıvayalım. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Pardus kullanmasak da destek verebiliyor muyuz acep? Ben de desteklemek isterim.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Pardus kullanmasak da destek verebiliyor muyuz acep? Ben de desteklemek isterim.

Yanlış birşey yazmadığın sürece bir sakıncası olduğunu sanmıyorum, ama virtualbox'ta da olsa kenarda pardusun olması güzel olur.. :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ana sistemimde kurulu zaten de kullanmıyorum, özellikle KDE konusunda kıtım, biliyorsun. :)

armut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pardus Wiki'ye katkı sağlamak için Pardus kullanmak bir şart değildir, nasıl katkı verebilirim diye soranlar, kullanıcıların hazırladığı e-Dergi'nin 20. sayısındaki rehbere bakabilir.

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Ana sistemimde kurulu zaten de kullanmıyorum, özellikle KDE konusunda kıtım, biliyorsun. :)

Linux özgür, Pardus özgür, Wikipedi özgür.
Bizler zaten özgürüz. Durum böyleyken katkı yapmak isteyen herkese kapılar sonuna kadar açık.

Benim size, kişisel tavsiyem.
Öncelikle Seferberlikte yer alan maddelerle ilgilendikten sonra, diğer vakitlerinizde Pardus'a Gnome ikilisiyle ilgilenebilirsiniz. Wiki de bu konuyla ilgili maddeler var ama biliyorsunuz wiki biraz aç gözlüdür, ne verirseniz alır. :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Yardıma gidelim durmayalım!

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Pardusa katkı yapmak isteyen herkes için mükemmel bir fırsat.

Wiki'ye yazı yazabilmek için yapmanız gereken tek şey üye olmak.