Bertan FB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 21
Merhaba arkadaşlar şuan elimde kingston 4gb ddr 3 1333mhz ram , amd radeon hd 5570 ekran kartı, 120 gb ssd var ve düşük bütçeli bir bilgisayar yapmak istiyorum 700-1000 tl civarı bir bütçe var bana ram a uyumlu işlemci ve işlemci ekran kartı ve ram a uyumlu bir anakart, bunlara uyumlu psu ve kasa lazım.
Oynayacağım oyunlar valorant, lol , csgo ve desteklerse gta 5 ama gta açması o kadar önemli değil dediğim gibi 4 parça 700-1000 tl bütceye uygun bu 4 parça için lütfen öneri yapar mısınız? ben bir kaç birşey buldum ama amd işlemciden pek anlamam link bırakıyorum ona da bir yorum yapabilir misiniz ??
Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
www.gittigidiyor.com
www.n11.com
bu da kasa
urun.n11.com
Oynayacağım oyunlar valorant, lol , csgo ve desteklerse gta 5 ama gta açması o kadar önemli değil dediğim gibi 4 parça 700-1000 tl bütceye uygun bu 4 parça için lütfen öneri yapar mısınız? ben bir kaç birşey buldum ama amd işlemciden pek anlamam link bırakıyorum ona da bir yorum yapabilir misiniz ??
Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum
MSI Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
MSI Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için MSI anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.

İşlemci Modelleri ve Fiyatları - n11
İşlemci ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı İşlemci çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
bu da kasa

Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlı