3 Ocak ve 4 Ocak 2013 Tarihlerinde Vizyona Girecek 4 Yeni Film

Bu konuyu okuyanlar

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,861
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
CM101MMXI Fundamentals

uQZnb.jpg

Yakın zamanda daha ziyade yazdığı ve yönettiği filmlerle öne çıkan Cem Yılmaz'ın 2010 yılında gerçekleştirdiği stand-up şov gösterilerinin derlemesinden oluşan film, ünlü oyuncunun bu sefer komedyenlik yönünü olduğu gibi beyazperdeye taşıyan bir yapım. "CM101MMXI Fundamentals" adıyla sergilenen gösterilerle aynı adı taşıyan filmin Ocak 2013'te sinemalarda olması planlanıyor.

[video=youtube;9CoSYzjSMgY]http://www.youtube.com/watch?v=9CoSYzjSMgY[/video]

Koleksiyoncu 2

M38Ks.jpg

Koleksiyoncu dehşet saçmak için bir kez daha geri geliyor. Arkin kurtulmuş halde hastanede yatmaktadır ve Maskeli seri katil şimdi yeni bir kurbanın peşindedir: genç ve çok güzel Elena. Genç kız bir arkadaşının ısrarıyla kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz, bir ev partisine gider. Psikopat katil tarafından kaçırılan Elena, katilin işkence merkezi olarak kullandığı terk edilmiş bir otele hapsedilir. Kızının ortadan kaybolduğu kısa sürede fark eden babası, rehin ututlduğu yerden kızını kurtarmak için bir grup adam kiralar. Kurtarma ekibi, kendilerine yol göstermesi içinse Koleksiyoncunun elinden kurtulmayı başaran tek insan olan Arkin'i seçerler. Arkin'in hayatı Elena'nınki için yeniden tehlikededir.
Marcus Dunstan'ın yönetmenliğini üstlendiği ve senaryosu Dunstan ile Patrick Melton'un elinden çıkan korku ve gerilim dolu filmin oyuncu kadrosunda ise Josh Stewart, Emma Fitzpatrick ve Christopher McDonald isimleri başı çekiyor.

[video=youtube;msSH5v6tK9k]http://www.youtube.com/watch?v=msSH5v6tK9k[/video]

Umut Işığım

xonM9.jpg

Eski bir öğretmen olan Pat Salitano (Bradley Cooper), yaşamında değer verdiği her şeyi yitirmiş bir adamdır. 8 ay yattığı rehabilitasyon merkezinden çıkmasının ardından her şeye sıfırdan başlama kararı alır ve ailesinin yanına döner. Tek hedefi kaybettiklerini geri almaktır. Öncellikle eski karısı ile tekrar bir araya gelmeye çalışır ve kariyerini bıraktığı yerden toparlamak ister. Fakat durum Pat için hayli zor gözükmektedir. Tam da bu dönemde tanıştığı Tiffany isimli gizemli komşu kadın, Pat'in hayatını bambaşka bir yöne çevirecektir. Zira Tiffany de ciddi zorluklar yaşamaktadır ve empati kurabildiklerini düşünerek, bir iyilik karşılığı Pat'e yardım teklif eder. İkisinin de önünde bir umut ışığı belirtmiştir...
Uyarlama senaryosunu ve yönetmenliğini David O. Russell'ın üstlendiği film dram ve komedinin iç içe geçtiği bir yapım. Dünya prömiyerini 2012 Toronto Film Festivali'nde yapan film, gösterildiği her festivalde seyirci ve eleştirmenlerden alkış alan bir yapım.

[video=youtube;rhYRyJkZjY8]http://www.youtube.com/watch?v=rhYRyJkZjY8[/video]

Yakın Tehdit

4aJxH.jpg

Miller ailesi refah, zenginlik ve huzur içerisinde yaşamaktadır. Kyle Miller büyük paralarla oynayan mücevher sektöründeki bir iş adamıdır; güzel bir eşi Sarah ve ergenlik çağını yaşayan genç bir kızı (Avery) vardır. Fakat bir gün evleri aniden bir grup maskeli adam tarafından baskına uğrar.
Başta evin içerisindeki yüksek güvenlikli kasanın içindekileri isteseler de eli silahlı bu adamların Miller ailesinden talepleri daha da fazladır... Aldanma ve ihanet şimdi evin salonundadır...
Yönetmenliğini deneyimli sinema adamı Joel Schumacher'ın üstlendiği filmde, senaryo Karl Gajdusek'e emanet. Başrolleri ise Oscar'lı iki yıldız Nicolas Cage ve Nicole Kidman paylaşıyor.
[video=youtube;1rolBdc_mjs]http://www.youtube.com/watch?v=1rolBdc_mjs[/video]
Beyazperde.com
 

-Beneficence-

Müdavim
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
7,861
Reaksiyon puanı
31
Puanları
48
[MENTION=48615]ReDo[/MENTION] Cem Yılmaz'a gidecekmisin :)
 

Genero

Müdavim
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
2,010
Reaksiyon puanı
1
Puanları
38
valla ben Fundamentals biletimi kaç gün önceden aldım :) salonun tam ortası kesinlikle kaçırmam 3.1.13 de saat 21 de :)
 

re13el

Müdavim
Katılım
28 Şubat 2011
Mesajlar
9,153
Reaksiyon puanı
114
Puanları
63
Trespass- Yakın Tehdit filmi trailerda da göründüğü üzere daha önce çıkmış bir film. :)
 
Üst