3 Günlük Laptop'a Ya Format Atıcam Ya da Kırıcam

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar selamlar.3 gün önce kardeşim acer aspire E1-571G aldı.Pc'yi bugün açayım dedim yorgun yorgun . Sonra açılışta win8 metro ekranı gelmedi ve siyah ekranda sürekli res atıp durdu ama tekrar en başa , yani acer yazan ekrana değilde ; aynı ekrana gelip durdu. Bende gittim Win7 Satın aldım.CD hasarlı olduğunu düşünmüyorum.Ama nedense görünmüyor.PC daha yeni yapılması gereken boot vs. ayarlar mı var acaba ? Boot ekranına geliyor açılışta F12 yaparak ancak Altta resimlerdeki ekran geliyor(CD takılı) Resimleri bir inceler misiniz nerede hata yaptım ?

qCPb3tx.jpg

K4IOjoN.jpg

NvciLJS.jpg

u1y41oV.jpg

zUJJ6ze.jpg

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
kır at ne uğraşacan.3 günlük bilgisayarın saat ayarları bozuluyorsa.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sistem bozuk gelmiş geri götür hata yapmısın ayarlarıyla niye oynuyosun git götür

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Saati bozuluyor diye keşke servise yollasaydın gene yolla, anakart azıralı formatla falan halledemessin kardeş kusura bakma, saat ayarı bios'a yapılıyor bios ta ayarı hatırlamıyorsa ya bios pili bitmiştir yada anakart chip arızalıdır 3 günlük laptopun pili bitmeyeceğine göre anakart, hiç kurcalamadan açılmıyor açılıncada saat hatalı gözüküyor diye servise verirseniz en uygun çözüme kavuşursunuz.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre de arkadaşların dediği doğru 3 günlük bilgisayarda bu sorunlar olmamalı ama elektronik eşyaların ne olacağı hiç belli olmuyor.Yarın servise götürmen ve aynen sorunu anlatman en iyi çözüm olacaktır.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Ya kir at bosver laptoplarin sorunlari bitmiyor..

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Leptopa kafa at :D
Windows 8 ile gelen bilgisayarlar dvd görmemekte ısrar ediyor diye biliyorum.İnternette bunların kırma yolları vardı onlara bir bak derim.

buroodriver

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Boot modu uefi yerine legacy yaptım sorun çözüldü.Eğerbu modu yapmazsak format atılamıyormuş arkadaşlar bilginize.Bilgisayara sorunsuzca format attım.Teşekkürler herkese :)