3 Boyutlu Oyun Sağanağı Başlıyor

Ardeth

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Sony, 3 boyutlu oyunlar hakkındaki öncelikli planlarını, fiyatlarını ve piyasaya çıkış tarihlerini açıkladı.

Şundan kesinlikle eminiz: Teknolojinin şimdiki modası 3 boyutlu gerçekçilik. Sony, LG, Samsung, Microsoft, 3DS modeliyle(yeni DS olarak da biliniyor) Nintendo gibi çokuluslu şirketler; bu teknolojiyi sonuna kadar kullanmak için tüm silahlarıyla saldıracaklar.

11275375997.jpg
Şimdi; Sony, yazılım güncellemesi ile güçlendireceği PS3 için, 3D oyun planını açıkladı. Bu yapımlar, PSN(Playstation Network)'dan elde edilebilecekler.

TheSaviour

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Daha bi oyun konsolum bile yok :D Ama xbox360 almayı planlıyorum.1-2Hafta önceki makalelerde 3D olacagını okumuştum.Ama gözleri çok yorar gibime geliyor,Sonuçta 2saat izleyipte bırak, gibisinden bişey değil.

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
Daha bi oyun konsolum bile yok :D Ama xbox360 almayı planlıyorum.1-2Hafta önceki makalelerde 3D olacagını okumuştum.Ama gözleri çok yorar gibime geliyor,Sonuçta 2saat izleyipte bırak, gibisinden bişey değil.

kendine bi iyilik yap ve Ps3 al.

napcan sabaha kadar mı oynuyucan :D çılgınsın mean :)

[VIDEO]http://www.izlesene.com/video/komik-videolar-behlulden-yeni-komedi-cilginsin-meeeen/2152049[/VIDEO]

:lol::lol:

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Önce gözlük olayı çözülmeli.
Gözlüksüz 3D istiyoruz.

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pazarlamanın ne kadar önemli olduğu ve konsol piyasasının ne denli olduğu bu 3D olayında çok belli oldu. Nvidia PC ler için bu teknoloji yıllar önce çıktı ancak nvidia demekki pazarlayamamış. Ayrıca nvidia nın 3d vision teknolojisinin desteklediği oyun sayısıda azımsanmayacak kadar çok.

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bu forumlarda defalarca belirttim....ps3 rezi bir alet ayrıca 3 boyutlu oyunda çok tutacak birşey deil....xbox 360 öneriyorum şiddetle...ps3 almamla satmam bir oldu rezil bir alet....bu defalarca kanıtlandı...hiçbir ps3 fanı benimle bu konuda tartışamaz...

ahmtzya

Doçent
Reaksiyon puanı
19
arkadaşlar bu forumlarda defalarca belirttim....ps3 rezi bir alet ayrıca 3 boyutlu oyunda çok tutacak birşey deil....xbox 360 öneriyorum şiddetle...ps3 almamla satmam bir oldu rezil bir alet....bu defalarca kanıtlandı...hiçbir ps3 fanı benimle bu konuda tartışamaz...

zevk ve renk meselesi hocam:)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bilgisayar kullanmanın faydası bu işte. yıllardır 3d oyun oynayabiliyorsunuz pc üzerinden. yenilikler anında pc de :)

fakcakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
zevk ve renk meselesi hocam:)

KARDEŞİM ZEVK VE RENK MESELESİ KESİNLİKLE OLAMAZ...BEN YILLARIN PC OYUNCUSUYDUM...ARTIK PARA DÖKMEKTEN BIKTIM PC YE VE KONSOLA GEÇMEYE KARAR VERDİM...

XBOX 360 IN PS3 E BASKIN ÖZELLİKLERİ

1. PS3 OYUNLARINI 720p DE AÇAR , XBOX İSE HEMEN HEMEN HER OYUNU 1080p DİR

2. XBOXTA OYUNLAR HDD YE INSTALL EDİLİR HDD DEN OYNANIR...

3. İSTENİRSE BİR YAZILIM ARACILIĞIYLA , KOPYA OYUNLARDA XBOXTA OYNANABİLİR....

4. XBOX LİVE SİSTEMİ PSN YE ON OĞLU ON BASAR...BİLEN BİLİR....

5. GELDİK EN MÜHİM ÖZELLİĞE,,, EVET XBOX UN KOLU MÜKEMMEL HASSASİYET VE ÖZELLİKLE FPS OYUNLARINDA PS3 ÜN KOLUNA ON OĞLU ON BASAR....

DAHA SAYARIM ARKADAŞIM...AMA GERİSİNİ SEN BUL...DİYORUMYA HİÇ BİR PS 3 FANI BENİ ALT EDEMEZ...ÇÜNKÜ GERÇEKLERİ KONUŞUYORUM..