3 aydır çözülemeyen İnternet Nakil Problemi

kyomaster

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Yaklaşık 3 hafta önce yapmış olduğum nakil başvurusu halen sonuçlanmamış ve yalın internetim evime bağlanmamıştır. TV'lerde hergün yayınlanan reklamlarda "TTnet ile herşey mümkün" sloganı defalarca tekrarlanıyor ama anladım ki TTnet ile nakil işlemi mümkün değil. Ne Elazığ merkezdeki TTnet, ne Antepteki TTnet nede müşteri hizmetleri bu konuda yardımcı olamadılar. Defalarca telefon açtım artık yeter diyorum lütfen şu internetimi bağlayın. Bir nakil işlemi bu kadar zor mu? 3 haftada nakil işlemi nasıl yapılamaz? Sorun nerden kimden kaynaklanıyorsa ulaşıp sorunun çözümü için yardımcı olun lütfen. Teşekkürler...

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Eğer illa bağlatmam gerekiyor diyorsan işin peşini bırakma dostum. başını şişrmedikçe bunlar bişey yapmazlar. İşini hızlandırmıyorlar.Ben istanbul gibi bir yerde telefon ve internet nakilini 1 haftada tamamladım. Umarım senin işin daha da uzamaz bir çözüme kavuşur.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
ıstanbul gibi bir yerde iki ayda zor geldiler hattımi işin zor ama sana bir tavsiye git telekom müdürlüğüne hattimi ve internetimi kapattıracagim diye müracatta bulun ondan sonra nasil yalvar yakar oluyorlarsende şaşıracak sin Ha gelmez iseler işin ucunu bırak çünkü artık bir yılmı iki yılmı beklersin.

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu gibi durumlarda birebir ilgilenmek gerekiyor siz önemsemediğiniz takdirde onlar fazla önemsemiyor ama bu kadar uzun süre olacağını sanmıyorum ben nakil işlemimi 3 gün içerisinde yaptım zaten prosedürde bunu söylüyor 72 iş saati içerisinde halloluyor sorunlar olmayan problemler için en güzel yapacağınız iş tüketici haklarına direk başvuru yapmak.