Öneri 3.6K' ya kadar telefon önerisi

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Selam Arkadaşlar,

Kardeşim ve yeğenime telefon alacağım, kullandığınız veya etrafınızda kişilerin kullanıp memnun olduğu cihaz önerileriniz var mı? Oyun oynanmayacak, 128gb olmalı ve en önemlisi kamera konusunda bu fiyata göre en iyisini sunmalı. Maksimum 100₺ daha çıkabilirim :) Bir de HTC Desire 20 pro nasıldır alınır mı?

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Selam Arkadaşlar,

Kardeşim ve yeğenime telefon alacağım, kullandığınız veya etrafınızda kişilerin kullanıp memnun olduğu cihaz önerileriniz var mı? Oyun oynanmayacak, 128gb olmalı ve en önemlisi kamera konusunda bu fiyata göre en iyisini sunmalı. Maksimum 100₺ daha çıkabilirim :) Bir de HTC Desire 20 pro nasıldır alınır mı?
Hocam Samsung A22 kullanıyorum.Bundan 2 ay öncesinde almıştım.48 MP ön kamera var 128 gb ve oyunlarda da güzel performans alıyorum.Gerçi siz oyun oynanmayacak demişsiniz ama kamera olarak çok iyi olmasa da performans olarak memnun kaldığım bir telefon diyebilirim

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Hocam Samsung A22 kullanıyorum.Bundan 2 ay öncesinde almıştım.48 MP ön kamera var 128 gb ve oyunlarda da güzel performans alıyorum.Gerçi siz oyun oynanmayacak demişsiniz ama kamera olarak çok iyi olmasa da performans olarak memnun kaldığım bir telefon diyebilirim
Bugün ben de Media Markt' da inceledim o cihazı seçeneklere ekledim, gözden kaçırdığım bir cihaz olmasın diye sorduk, bakalım :) teşekkürler önerin için.

Reaksiyon puanı
8,192
Bugün ben de Media Markt' da inceledim o cihazı seçeneklere ekledim, gözden kaçırdığım bir cihaz olmasın diye sorduk, bakalım :) teşekkürler önerin için.
A22 tavsiye etmem. İlk 1 2 ay memnun eder sonrasında çok yavaşlama sorunu çıkartır, saç baş yoldurtur.(A32 kullanan sınıf arkadaşımdan biliyorum)

HTC Desire 20 Pro arayüz bakımından sorunsuz bir cihaz. HTC Sense arayüzü en hızlı,stabil Android arayüzlerinden bir tanesi. Donanım olarak da orta seviye sayılabilecek bir cihaz. Ben olsam HTC tercih ederdim.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
A22 tavsiye etmem. İlk 1 2 ay memnun eder sonrasında çok yavaşlama sorunu çıkartır, saç baş yoldurtur.(A32 kullanan sınıf arkadaşımdan biliyorum)

HTC Desire 20 Pro arayüz bakımından sorunsuz bir cihaz. HTC Sense arayüzü en hızlı,stabil Android arayüzlerinden bir tanesi. Donanım olarak da orta seviye sayılabilecek bir cihaz. Ben olsam HTC tercih ederdim.
Fiyatı da çok iyi YouTube dan şimdi incelemelerine bakıyorum, ben eskiden HTC nin bir sürü cihazını kullandım One, E8 gibi acaba eski kalitesinde mi üretim yapıyorlar kafam da o sorun, mağazalarda cihaz olmadığından deneyimleyemedim.

freezy

Asistan
Reaksiyon puanı
40

hocam ben de arkadaşımdan tavsiye olarak aldım a22yi.benden daha uzun süredir kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söylüyor.ama bilmiyorum zamanla öğreneceğim performasnını

Reaksiyon puanı
8,192
Fiyatı da çok iyi YouTube dan şimdi incelemelerine bakıyorum, ben eskiden HTC nin bir sürü cihazını kullandım One, E8 gibi acaba eski kalitesinde mi üretim yapıyorlar kafam da o sorun, mağazalarda cihaz olmadığından deneyimleyemedim.
HTC M8 ve 10 kullandım çok çok iyi cihazdı ikisi de. Kalite bozulmasıysa mükemmel bu fiyata.
hocam ben de arkadaşımdan tavsiye olarak aldım a22yi.benden daha uzun süredir kullanıyor ve gayet memnun olduğunu söylüyor.ama bilmiyorum zamanla öğreneceğim performasnını
Umarın sorun yaşamadan kullanırsınız geç de kalsam yine de hayırlı olsun diyeyim ?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ne alırsan al Redmi alma
Redmi RN10 kullanıyorum ve önceden RN9 kullanıyordum ama Redmi cihazlardan küçük ve can sıkıcı hataları için soğumaya başladım sanırım.

Kısa olarak özetlersem ileride bu markaya bulaşmamaya çalışıcam.

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Ne alırsan al Redmi alma
Redmi RN10 kullanıyorum ve önceden RN9 kullanıyordum ama Redmi cihazlardan küçük ve can sıkıcı hataları için soğumaya başladım sanırım.

Hadi ya 9t yi direkt elemek lazım. Cihaz almak seçmek çok zor ya para olmayınca :/

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359

Öncelikle merhaba ,
Bundan yaklaşık 5-6 ay önce babama xiamoi redmi note 9 pro aldık ve telefon tamı tamına f/p ürünü kesinlikle tavsiye ederim , özellikle kamerası iPhone 11 ve üstü ile yarışır ve yanlış hatırlamıyorsam 128gb idi depolama vs olarak hersey çok güzel tavsiye ederim .
;) Umarım Yardımcı Olabilmişimdir ;)

;) Huzurlu ve Mutlu Günler ... ;)

Biraz abartı değilmi sence hatta baya abartı? iPhone 11 ve üstü ile hatta 7 kamerası ile bile zor kıyaslanır.
Ayrıca bukadar şahlandırmaya gerek yok sonuçta 3.6k ya redmi serisi uzak durulması yararına olacaktır.

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359

Benim kendi telefonum iPhone 7 zaten ve o kadar adı olmasına rağmen bir ultra geniş açı modu yok açıkçası bence hiçte abartı degil tabi yinede alacak arkadaşa kalmış düşünce .
Hocam Redmi" Note 9 pro ile iPhone 7 karşılaştırıyoruz bir yanlışım yok dimi?
Note 9 Pro ,7'nin yanına yaklaşamaz şahsen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde iyice telefonu pert ettiniz oldu tost makinesi diyin ?
Üstat 4k altındaki Redmi serisi cihazlarda bir dünya bug veya arayüz sorunları olduğunu şahsen kendi çevremden duydum.Ayrıca herşeyi geçtim.
•Oppo A74
•Note 10S
Varken düşünülmemesi gereken bir cihaz.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Sizde iyice telefonu pert ettiniz oldu tost makinesi diyin ?
En başta RN 9 Pro'nun kamerada iPhone 11 ve üstü ile yarışabileleceğini düşünmen yanlış. Yoksa RN 9 Pro kamerası kendi segmentine göre kötü değil. Ha daha güncel bir cihaz olmasından dolayı kamerada 5 yıllık iPhone 7'den daha fazla özellik sunuyor olması da normal.

Reaksiyon puanı
8,192

Öncelikle merhaba ,
Bundan yaklaşık 5-6 ay önce babama xiamoi redmi note 9 pro aldık ve telefon tamı tamına f/p ürünü kesinlikle tavsiye ederim , özellikle kamerası iPhone 11 ve üstü ile yarışır ve yanlış hatırlamıyorsam 128gb idi depolama vs olarak hersey çok güzel tavsiye ederim .
;) Umarım Yardımcı Olabilmişimdir ;)
;) Huzurlu ve Mutlu Günler ... ;)

iPhone 11'in yanından geçmeyi bırak aynı masada bile durmayacak telefon yarışır diyor. Note 9 Pro kamerası video kalitesinde en fazla iPhone 7 ile denk , fotoğraf çekiminde de 8 serisini belki anca yakalar. Apple ve amiral gemisi Samsung,Huawei cihazlar ile şu dandik Xiaomileri lütfen kıyaslamayı bırakın. Kıyasladığın 11'in rakibi Mi 10T Pro , Mi 10T falan. N9 Pro değil.

Reaksiyon puanı
8,192
f/p olarak redmi serisi zirvede
Önceden evet haklı olabilirdiniz fakat şu an çoğu marka orta segmentte kendini geliştirdi. Ek olarak o bütçede alınan Redmi cihazlar gerek arayüz , gerek malzeme kalitesi olarak çok çok kötü. Uzun ömürlü cihazlar değil. O yüzden diyoruz Xiaomi alacaksanız Mi serisi alın güle güle kullanın diye. Redmi serisi almak şu an mantıklı değil bence.

LordMelkor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Önceden evet haklı olabilirdiniz fakat şu an çoğu marka orta segmentte kendini geliştirdi. Ek olarak o bütçede alınan Redmi cihazlar gerek arayüz , gerek malzeme kalitesi olarak çok çok kötü. Uzun ömürlü cihazlar değil. O yüzden diyoruz Xiaomi alacaksanız Mi serisi alın güle güle kullanın diye. Redmi serisi almak şu an mantıklı değil bence.
note 9 pro sonrası evet öyle ben note 8 pro kullanıyorum 2 yıldır hiç performans düşüşü olmadı keza note 9 pro kullanan arkadaşımda 1 yıla yakındır çok memnun

Reaksiyon puanı
8,192
note 9 pro sonrası evet öyle ben note 8 pro kullanıyorum 2 yıldır hiç performans düşüşü olmadı keza note 9 pro kullanan arkadaşımda 1 yıla yakındır çok memnun
Nasıl performans düşmedi Allah aşkına birbirimizi kandırmayalım. Note 8 Pro kullananlar Facebook gruplarında olsun başka forumlarda olsun cihazım gözle görülür yavaşladı diyor ve herkese rom tavsiye ediliyor.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hadi ya 9t yi direkt elemek lazım. Cihaz almak seçmek çok zor ya para olmayınca :/
Android seçeneklerinden en kalitelisini istiyorsan Samsung S serileriden vazgeçmemelisin.

Ben Samsung S20 FE modeline gözümü diktim. Ama İşte Xiaomi var elde, ceptede para yok ?

KaanStinson

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Ne alırsan al Redmi alma

aşırı sağlam ama her sinirlendiğimde bir tarafa vuruyorum stres topu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

aşırı sağlam ama her sinirlendiğimde bir tarafa vuruyorum stres topu gibi
sarı sitede ekranı kırık iPhone 8 ile takasladım manyağın biri aldı. sıfır kutulu telefon verdi 2019 dan beri kullanıyorum

Constantin87

Profesör
Reaksiyon puanı
1,969
Bir miktar bütçemi arttırdım 4.1K, redmi 10s, samsung A32, Oppo A74, oneplus nord 5g de radarıma girdi