3.000 tlye uhd tv önerisi

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar kolay gelsin,

Yeni bir televizyon almayı planlıyorum şuan tüplü kullanıyorum teknolojiye çok açık bi insanım telefon ve pc konusunda.
Televizyon araştırmasına yeni yeni atılıyorum.
3000 TL limitim var UHD olması internet vs birçok özelliği tv izlemekten daha çok kullanacağım,pc ve telefonumu tv ye bağlayabilceğim hızlı seri 40-50 inc arasında bir tv önerebilirmisiniz. Tv alırken nelere dikkat edilmeli ince ayrıntılarıda bilgilerinizide benimle paylaşabilirmisiniz.
Önerdiğniz televizyonuda neden önerdiğnizide yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler iyi forumlar...

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle bu TV'yi öneririm.

49"dir. Akıllı Kumandası vardır. Akrabamda Bunun 40" olanı var ve bu fiyata alıncabilecek en iyi UHD TV'dir.
Ayrıca kesinlikle Samsung önermem! Samsung TV'lerde olan özelliklerin aynısı LG'lerde de var ve daha ucuzdur.

http://www.hepsiburada.com/liste/lg...lg49ub820v&categoryId=163192&SKU=EVLG49UB820V

HEPSİBURADA.COM GÜVENİLİRDİR ve en uygun fiyatlısı burdadır.

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Merhaba

Geçen gün hepsiburada'da epeyce indirimli modeller vardı 4k tv'lerde keşke o kampanyaya denk getirseydiniz daha avantajlı olurdu.

Marka olarak ise lg ve samsung gayet iyi, philips enerji verimliliğiyle öne çıkıyor sony tv'lere pek bulaşmayın derim zaten sony yakında sürekli zarar ettiği için o bölümün de ipini çeker.

lg ve samsunga gelirsek samsung telefonlarda olduğu gibi çok fazla ıvır zıvır doldurmuş angry birdsten tutun yerleşik medya uygulamaları açısından samsung daha iyidir öte yandan internet için diyorsanız lg'nin magic remote kumandası cidden çok fantastik bir şey olmuş neredeyse mouse rahatlığı veriyor. panel kaliteleri ise hemen hemen aynı o konuda sıkıntı olmaz ikisi de en iyi panelleri kullanıyor.

Acele ederseniz yine indirimdeymiş şimdi baktım da

Samsung 50"

http://www.hepsiburada.com/liste/sa...spx?productId=evsam50hu6900&categoryId=163192

LG 49"

http://www.hepsiburada.com/liste/lg...aspx?productId=evlg49ub820v&categoryId=163192

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Geçen gün hepsiburada'da epeyce indirimli modeller vardı 4k tv'lerde keşke o kampanyaya denk getirseydiniz daha avantajlı olurdu.

Marka olarak ise lg ve samsung gayet iyi, philips enerji verimliliğiyle öne çıkıyor sony tv'lere pek bulaşmayın derim zaten sony yakında sürekli zarar ettiği için o bölümün de ipini çeker.

lg ve samsunga gelirsek samsung telefonlarda olduğu gibi çok fazla ıvır zıvır doldurmuş angry birdsten tutun yerleşik medya uygulamaları açısından samsung daha iyidir öte yandan internet için diyorsanız lg'nin magic remote kumandası cidden çok fantastik bir şey olmuş neredeyse mouse rahatlığı veriyor. panel kaliteleri ise hemen hemen aynı o konuda sıkıntı olmaz ikisi de en iyi panelleri kullanıyor.

Acele ederseniz yine indirimdeymiş şimdi baktım da

Samsung 50"

http://www.hepsiburada.com/liste/sa...spx?productId=evsam50hu6900&categoryId=163192

LG 49"

http://www.hepsiburada.com/liste/lg...aspx?productId=evlg49ub820v&categoryId=163192

Samsung modelinin görüntü tarama hızı 200Hz'dir. 4 çekirdek olması tabiki artı ama büyük fark olmaz. LG modelinin ise 900Hz.dir ve Samsung TV'lere çok önem vermez. Güncelleme gelmez. Bende Samsung TV kullanıyorum ve bir kere güncelleme geldi.

Birde LG'de 4 HDMI girişi var. Samsung modelinde 3 tane var.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Türkiye'de UHD yayin yapan kac tane kanal var? Daha adam akilli 1080p yayin izleyemezken :)

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
[MENTION=312196]edox[/MENTION] Türkiye değil dünyada bile 1080p değil 1080i yayın yapılıyor ve UHD yayınlar için ise daha yıllar var... UHD medya da hemen hemen hiç yok.

Sözün kısası hadi UHD'ye geçelim kelimesi anlamsız bir kelimedir.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=290065]falcon291[/MENTION]

Konuyu acan arkadas Türkiye'de yasadigi icin böyle bir örnek verdim. Yoksa birak Türkiye'yi, dünyada uhd yayin yapan ülke neredeyse hic yok. Test kanallarini saymazsak..

Bu yüzden UHD tv almayi mantiksiz buluyorum. O parayla adam akilli bir full hd tv alinabilir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
o yok bu yok diye diye tv alamıcaksan yaşama daha iyi 4k tv alınır gazetede reklamı var philips 4k tv 2500tl ona bak...
unnamed232.jpg

resim the-grudge'tan geliyor...

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Samsung modelinin görüntü tarama hızı 200Hz'dir. 4 çekirdek olması tabiki artı ama büyük fark olmaz. LG modelinin ise 900Hz.dir ve Samsung TV'lere çok önem vermez. Güncelleme gelmez. Bende Samsung TV kullanıyorum ve bir kere güncelleme geldi.

Birde LG'de 4 HDMI girişi var. Samsung modelinde 3 tane var.

samsung fanı değilim hatta nefret ediyorum ama tarafsız bir yazı yazayım dedim yine laf yedim. o hdmi girişlerinin sayısının 3 yada 4 olması önemli değil çünkü hepsi dolmayacak biliyoruz. işemcisi beni ilgilendirmez ikisi de hızlı ama bu 900 hz çok daha iyi ama samsung'un işlemcisinin hızlı olması önemsiz zaten ya moduna girmeniz zaten tarafsızlıktan uzak olduğunuzu gösteriyor.

not1: bana kalırsa da lg alsın ama bu tutumunuzla ben olsam ciddiye almazdım sizi
not2: hitachi tv kullanıyorum boşa saldırmaya çalışmayın japon malı akar

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
samsung fanı değilim hatta nefret ediyorum ama tarafsız bir yazı yazayım dedim yine laf yedim. o hdmi girişlerinin sayısının 3 yada 4 olması önemli değil çünkü hepsi dolmayacak biliyoruz. işemcisi beni ilgilendirmez ikisi de hızlı ama bu 900 hz çok daha iyi ama samsung'un işlemcisinin hızlı olması önemsiz zaten ya moduna girmeniz zaten tarafsızlıktan uzak olduğunuzu gösteriyor.

not1: bana kalırsa da lg alsın ama bu tutumunuzla ben olsam ciddiye almazdım sizi
not2: hitachi tv kullanıyorum boşa saldırmaya çalışmayın japon malı akar

Yanlış anlamayın Samsung fanı demek istemedim.

Ayrıca ben evet televizyon konusunda taraf tutuyorum çünkü LG aynı şeyi Samsung'dan daha ucuza yapıyor.

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
49ub820v modelinde 3d yok. madem 3000 tl limitin var 49ub850v modeline bak 2999tl görünüyo daha dün 3400tl fiyatı vardı. ayrıca ocak ayını bekleme yıl sonu indirimlerini takip et. ocak ayını geçirirsen fiyatlar baya bi artar.
http://www.teknosa.com/urunler/1199...-s2t2c-3d-smart-led-lcd-tv-2#product-features

Şu an için görüntüyü en iyi veren model ub850v modeli ayrıca webos işletim sistemi var paneli korumalı yumruk atsan bile bişey olmaz fiyatı 3000 tl iken kaçırma diyorum...

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler..
Bende hepsiburada dan almak istiyorum açıkçası teknosada 1850+ olan LG g3 hepsiburadada 1399 tl
webos nedir açıklarmısınız rica etsem
birde hz 200 ile 900 arasında nasıl bi fark vardır hz nedir
uhd yayın yok konusunda ise aldığım tüplü televizyon 16. senesinde sık tv değiştiren birisi değilim evimde tek televizyon var vede uhd yayınlar illaki çıkıcak ta ki plazma zamanında alıcaktım bu türk ince tvleri
daha iyisi çıkınca ucuzlar diye diye lcd geçti led geçti curved ler geldi. Bi yerden tutunmak lazım bana göre..

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende çok araştırma yaptım.LG 49UB850V almaya karar verdim.lakin fiyatı 3 bin tl bana göre bayağa yüksek.bunun dışında LG 49UB830V de olabilir.ilerisi için 4k tvlerdüşünebilir .bende bu yüzden 1 defa tv almak istiyorum.ama geçenlerde yakında 8k tvlerin çıkacağı haberini okumuştum

[h=1][/h][h=1][/h]

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Kim ne derse desin, aldigim samsung tv'ye gelen giden misafirler hayran kaliyor. Genelleme yaparak sony veya sharp cok daha iyi demek sacma.

Hepsinin iyi modelleri mevcut.

Arastirmadan sirf marka diye televizyon alanlari cok gördüm ben. Öyle bir sey söz konusu olunca en az 1-2 ay arastirmisligim var. Samsung aldigima pisman degilim acikcasi.

Marka takintiniz olmasin, ilk önce bir arastirin.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kardeş sende utanmasan donu bile sony al diyiceksin :lol:
Samsung un en üst TV modelini göstersene sen bana bakalım Sharp ın bi Tvsini geçebilecekmi :lol:
Sharpın veya Sonynin görüntü kalitesinin yanında Samsung Lgnin esamesi bile okunmaz
Bunlara Panasonicde eklenebilir
Olay kontrastı basıp tv satmak değil en doğal en net en gerçekçi paneli optimize kullanabilmek Samsung ve Lg bu şeylerden malesef yoksun
Zaten konuşma tarzından bu konuda ne derece bilgili olduğun ortaya çıkıyor bu kadar açıklama bile fazla bence size ;)

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Samsung un en üst TV modelini göstersene sen bana bakalım Sharp ın bi Tvsini geçebilecekmi :lol:

En üst TV modeli dersen Samsung S9 Timeless'e (110") bir göz at.

[video=youtube;AVibSuXBP0c]https://www.youtube.com/watch?v=AVibSuXBP0c[/video]

Samsung suan TV konusunda en önde gelen markalardan biri. UHD siralamalarini bir kiyasla derim.

Sen OLED'i bile sony'nin icadi sanan bir vatandassin daha ne diyeyim ben sana.

Kodak ile taninmaya baslayan teknoloji'yi sony icat etmis, samsung'da calmis saniyorsun. Halbuki bu teknoloji kac senedir var haberin bile yok.

Fanatiklik kötü bir sey. Bununda sana hicbir kazanci yok.