2bin bütçem var iphone6 32gb alınır mı?

canbenim22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2bin bütçem var şu zamanda iphone6 32gb alınır mı mantıklı mı?

bir çok telefon kullandım ama bi zaman sonra kasma donma takılma oluyor seri işlememeye başlıyor telefon böyle sorunlar olsun istemiyorum 1 telefon alıp çok uzun süre sorunsuz kullanmak istiyorum

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alınmaz iPhone 6nin devri geçti iOS 11 ile o cihaza ne yapacakları belirsiz.
Başka cihaz al ithalatçı Op3T ,S7 falan

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
2000 liraya o kadar seçenek varken alınmaz. Ben android kullanamam dersen o ayrı tabi.

canbenim22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ne öneriyorsunuz peki max 2bin tlye uzun süre götürecek bir şey , telefon bağımlısı değilim oyun oynamam gün içinde toplam max 2saat elimdedir telefon youtube ve sosyal medya için kullanıyorum

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Valla oyun falan önemli değilse ben olsam lenovo p2 alırdım. Max 2 saat elinde duruyorsa o telefonun şarjı seni 3 gün idare eder şarj derdin olmaz.

canbenim22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone8 çıkış tarihi belli mi acaba 8 çıkınca 6s'in fiyatı düşerse onu bekleyebilirm veya şuan zenfone3 var aklımda o nasıldır fiyatına göre

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
iphone8 çıkış tarihi belli mi acaba 8 çıkınca 6s'in fiyatı düşerse onu bekleyebilirm veya şuan zenfone3 var aklımda o nasıldır fiyatına göre
Sen bence sahibinden sitesinde bak yaşadığın şehirde 2000 tl ye oneplus 5 var ise ondan al. İphone 7 plus ı tokatlamış bir telefon.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İthalatçı olarak maximum 2000 TL için konuşursak OnePlus 3t veya S7 alabilirsin HTC 10 da alabilirsin yine ithalatçı garantili olarak ses çıkışı ve kutu kulaklığı ile isim yapmış bir cihaz
İthalatçı olmaz dersen zenfone 3 ,4 GB ram 64 GB depolama olan modeli alabilirsin fakat stabilitesi ile ünlü Sony arayüzüne ve zenfone 3den daha güçlü işlemciye sahip X Compact alırsan da güzel olur yalnız bu cihazın malzemesi plastik, kalın ve ekran boyutu 4.6 inc

canbenim22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
iphone almak istiyorum peki 6s almak istesem 8 çıkacakmış yakında 6sin fiyatı ne kadar süre içinde düşer