Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun - Türkiye Cumhuriyeti'nin 89. Yılı
hayır bir turancı olarak yani milliyetçi görüşün en uç noktası olarak bu afişi kabul etmiyorum.
Bizim türklük davamız 950 senesine kadardır.İslamla şereflendikten sonra her müslüman türkün nizamı alem ve ilayı kelimetullah davası olmuştur.
innemel müminune ihvetün yani müminler sadece kardeştir ihvelik yani din kardeşliği onlara yeter
konu bizim ihtisas alanlarımızdan biridir
ülkemizde yaşayan üç tane ari ırk vardır[bu afişin düşünce sistemine göre]
1-yezidiler------kız alıp vermezler evlilikler yezidiler içindedir aksi davranan öldürülür mardin cıvarında yaşarlar
2-yahudiler-----yahudi olunmaz doğulur yahudiler sadece birbirleriyle evlenirler yoksa haham müsade etmez
3- Romanlar----kızlarını dışarı vermezler ki aşağılanmasın erkekleride çevre tarafından hor görülür kız verilmez yani evlilikler kendi içindedir
diğer tüm milletlerden boylardan beraberliğimiz 3000 sene gayrimüslimlerle 560 sene müslüman olarak yani yaşantımızın başlangıcı 1060 sene
bu üç grup dışında birbirinden kız almış kız verilmiş ya bu kafa nazi kafası yani nasyonal sosyalist kafası
senin hangi milletten veya ne tür bir canlı olacağın elindemiydi bunu övünme yapabiliyorsun
hayıtr siz gençler için bu düşünce zehirdir
ben milliyetçiliğin en ucunda olduğum halde evimde siirt arabçası kürtçede konuşuluyor müdahale etmiyorum
şimdi deme ki hem milliyetçi hem müslüman bir ülkümüz var müslüman türk ülkelerini birleştirmek ama islamın sancağı altında http://www.kuranikerim.com/telmalili/tekasur.htm http://www.youtube.com/watch?v=3SbckxVSICg açılmasın diye kod girmedim İnnemel mûminûne ihvetun fe aslihû beyne ehaveykum vettekûllâhe leallekum turhamûn. Müminler ancak kardeştirler. Öyleyse kardeşlerinizin arasını düzeltin. Allaha karşı gelmekten sakının ki size merhamet edilsin.