merhaba kuzenim yeni telefon alacak ve istediği özellikler şöyle ekranı büyük,olsun kamerası iyi olsun,şarjı iyi dayansın,hızlı olsun bence realme 6 ama bildiğiniz daha iyi telefonlar varsa(2750 tl ve altı) önerilerinizi bekliyorum
90hz ekran için bile alınır bu fiyat cercevesinde en ideallerinde biri bnceyani şimdi kesin realme 6 mı o zaman ben konuyu bitiriyim
Nedenmiş?İphone alma da
Realme 6 güzel cihaz ama batarya performansı çok iyi değil.Mediatek işlemci ve 90hz dan dolayı 6-6,5 saat ekran süresi verdiği söyleniyor.(Kaynak:Hardware plus)30w şarj cihazı olduğu için çabuk dolduruyor.Batarya performansının vasat olması dışında genel olarak başarılı bir cihaz.Realme 6 öneririm.İyi forumlar.merhaba kuzenim yeni telefon alacak ve istediği özellikler şöyle ekranı büyük,olsun kamerası iyi olsun,şarjı iyi dayansın,hızlı olsun bence realme 6 ama bildiğiniz daha iyi telefonlar varsa(2750 tl ve altı) önerilerinizi bekliyorum
zaten kuzenimde iphone 5s kullanıyorRealme 6 güzel cihaz ama batarya performansı çok iyi değil.Mediatek işlemci ve 90hz dan dolayı 6-6,5 saat ekran süresi verdiği söyleniyor.(Kaynak:Hardware plus)30w şarj cihazı olduğu için çabuk dolduruyor.Batarya performansının vasat olması dışında genel olarak başarılı bir cihaz.Realme 6 öneririm.İyi forumlar.
Realme 6 almanı öneririm.merhaba kuzenim yeni telefon alacak ve istediği özellikler şöyle ekranı büyük,olsun kamerası iyi olsun,şarjı iyi dayansın,hızlı olsun bence realme 6 ama bildiğiniz daha iyi telefonlar varsa(2750 tl ve altı) önerilerinizi bekliyorum