2700 e kadar Öneri lütfen (Yarın alınacak)

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar bütçem maximum 2700. fakat bu fiyata alacağım cihaza ihtiyacım var mı bilemiyorum.
düşündüğüm telefonlar.. pro kullanıcı sayılmam. belki ucundan... telefon hotspot unu cok kullanıyorum. her gün 1 saat bilgisayarda telefon interneti kullanıyorum. sarjı 1 gün görmesi yeterli. üstü de kabul tabi ama daha azı kabul edilemez.. fotoğraf kalitesi iyi olmalı, en iyisine gerek yok. performans ta çok zorlamam, oyun oynamam, film falan da izlemem telefonda. Farklı telefon önerilerinizi de bekliyorum. yarın alıcam. distribütör garantisi ve internet alışverişi düşünmüyorum.
ip 6s : sarj konusunda üzer gibi duruyor. ayrıca hızlı sarj olmaması da sıkıntılı gibi.
note 5 : telefon güzel. biraz büyük... yakın zamanda fiyatı 300tl arttı :( almak üzer
s6 edge : edge ekranı sevemedim ilk düşüşte pert olacak gibi
xperia z5 : fiyat olarak makul ve kötü bir telefon değil.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepsini ele S7 al geç hepsi buradada 2400 diğer yerlerde 2600 TL listedeki her telefonu tokatlar. Note 5 dahil ondan büyük ekran ve kalem hariç her yerde önde

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hepsini ele S7 al geç hepsi buradada 2400 diğer yerlerde 2600 TL listedeki her telefonu tokatlar. Note 5 dahil ondan büyük ekran ve kalem hariç her yerde önde
belirtmeyi unutmuşum benim hatam, s7 almayı düşünmediğim tek telefon . :) teşekkürler yorum için. edge olsaydı fiyat aralığıma alırdım

M

Murat Burç

SDN Okuru
belirtmeyi unutmuşum benim hatam, s7 almayı düşünmediğim tek telefon . :) teşekkürler yorum için. edge olsaydı fiyat aralığıma alırdım
S7 ile s7 Edge arasında edge ekranı boyut ve batarya farkından başka fark yok bir düşün.
HTC 10 var birde o aralıkta

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
HTC 10 alınabilir,güzel telefondur üzmez.
O fiyat aralığında s7 edge bulursanız tadından yenmez.

M

Murat Burç

SDN Okuru
bu seçeneği de sabah aradım. kapalı kutularının olmadığını söylediler. :(
Benden sana tavsiye bu fiyatta alabileceğin en iyi telefon S7 zaten tüm fiyatlarda daha iyisi var mı tartışılır ki bence yok.
Bu fiyatlara 2700e Note 5 alınmaz S6 Edge z5 6s felan bu listedeki her telefon fasa fiso ha note5 hepsini tokatlar o ayrı mesele ama S7 2600ken note 5 2700 düşündürüyor. Benim diyeceklerim bu başka birşey diyemem.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
İphone ,Htc ve Edge serisine bir göz at bakalım illaki birini begenirsin.;)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar bütçem maximum 2700. fakat bu fiyata alacağım cihaza ihtiyacım var mı bilemiyorum.
düşündüğüm telefonlar.. pro kullanıcı sayılmam. belki ucundan... telefon hotspot unu cok kullanıyorum. her gün 1 saat bilgisayarda telefon interneti kullanıyorum. sarjı 1 gün görmesi yeterli. üstü de kabul tabi ama daha azı kabul edilemez.. fotoğraf kalitesi iyi olmalı, en iyisine gerek yok. performans ta çok zorlamam, oyun oynamam, film falan da izlemem telefonda. Farklı telefon önerilerinizi de bekliyorum. yarın alıcam. distribütör garantisi ve internet alışverişi düşünmüyorum.
ip 6s : sarj konusunda üzer gibi duruyor. ayrıca hızlı sarj olmaması da sıkıntılı gibi.
note 5 : telefon güzel. biraz büyük... yakın zamanda fiyatı 300tl arttı :( almak üzer
s6 edge : edge ekranı sevemedim ilk düşüşte pert olacak gibi
xperia z5 : fiyat olarak makul ve kötü bir telefon değil.
hepsiburada'dan s7 edge al kardeşim bunları ele...

KaakMaZoT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Lg G4 al cebinde para kalsın olmaz dersen G5 bakabilirsin yada birazdaha bekle ayin 9 unda lg V20 geliyormuş fiyat ne olur bilmem ama şansını bir dene derim :)

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Z5 Aldım. fiyat gayet makuldü. özellikler gayet hoş. kasasını ilk çıktığı günden beri çok seviyorum. 12 saattir bende oldugundan detaylı bir yorum yapamıyorum :)

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Z5 Aldım. fiyat gayet makuldü. özellikler gayet hoş. kasasını ilk çıktığı günden beri çok seviyorum. 12 saattir bende oldugundan detaylı bir yorum yapamıyorum :)
Hayırlı olsun sony kullanıcıları artıyor inşallah sorunsuz kullanır memnun kalırsınız :)

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Hayırlı olsun sony kullanıcıları artıyor inşallah sorunsuz kullanır memnun kalırsınız :)
teşekkürler :) sony kullanmayı hep istemişimdir zaten. ısınma mevzusuyla ilgili soru işaretleri vardı kafamda. telefon bana göre fazla ısınmıyor fazla hissettiriyor sadece. daha once note 2 de 40 derece hissedilmiyordu.. plastik ne de olsa. bu telefonda hissediyorsun. ısınma bu :)

TR_Asker

Asistan
Reaksiyon puanı
37
1 aydır s7 kullanıyorum açıkçası bir sorun yok tavsiye ederim onun dışında lg g5 düşünürsen 2199 tl teknosada vardı sanırım önerilerine gelirsek z5 snap 810 işlemci olduğunda dolayı kısa vadede sorun çıkarmasa da orta uzun vadede sorun yaşatabilir iphone 6s dediğiniz gibi sarj sorunu konusunda üzer s6 serisi içinde sarj çabuk bittiğini duyuyordum birde stok olarakta her yerde kalmadı kısa kesecek olursam tavsiyem S7 olur alternatif amiral gemisi için lg g5 olur

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Samsung Galaxy S7 sizi yıllarca götürür.
Pili iyi, kamerası çok iyi, performansı çok iyi.