25PP den indirdiğim tweetbot çalışmıyor

Ebu Cafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleykum arkadaşlar,

ipod touch 5 16 GB kullanıyorum jailbreak yaptım ve 25PP'yi kurdum ama kullanmak istediğim tweetbot uygulamasını çalıştıramadım. senkronize et diyiyorum ama çalışmıyor birtürlü, benden Apple şifresini istiyor giriyorum hiçbir şekilde yapamadım bilen biri varmı acaba. teşekkür ederim

byjackep

Asistan
Reaksiyon puanı
2
https://app.appaddict.org/ bu siteye gir, appaddict'i yükle istersen. Arayüzü gayet sade. Siteye cihazından girmen gerek. Orada ki yazan gerekenleri karışılıyorsa cihaz direk indir. 25pp den daha çok seviyorum ve dili İngilizce.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim teşekkür ederim denedim verdiğin likteki uygulamayı indirdim. tweetbot'u da indirdim ama çalışmıyor twetter ile senkronize edemiyorum.

Ebu Cafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim teşekkür ederim denedim verdiğin likteki uygulamayı indirdim. tweetbot'u da indirdim ama çalışmıyor twetter ile senkronize edemiyorum.

sefayksl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazı pcye bağla. 25pp i indir. Programı aç ve sol menüde avuç içinde elma simgesine tıkla. Uygulama mağazası gelecek, sağ üstte çince mavi bir buton var. ona tıkla 10 sn falan bekletecek seni. Ondan sonra çalışır uygulama. Ara ara çalışmaz 25pp den indirdiğin uygulamalar ve oyunlar her seferinde bunu yapman lazım. App Store a girmemeye çalış daha az hata alırsın.

Ebu Cafer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok kardeş olmuyor maalesef. hiç bi şekilde olmuyo. bilen varsa konuşsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tweetbot'u korsan olarak kullanamazsınız, boşuna uğraşmayın.

erayozgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tongbuyuda kullandın mı bunun için? Ben Tongbu ile ücretli uygulamaları çok rahat kullanıyorum sorun etmiyor düzenli güncelledikten sonra.

i.yalcinkaya8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı sorun var bir türlü yapamadım arkadaşın dediği doğru , korsan olarak bu uygulama kullanılmıyor.:crying:

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Tongbu yu indir :D 25pp güle güle tongbu merhaba :) apple ıd fılan sormuyor :D