alioskiiii
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 134
Telefon alıcam 2500 max 2800tl. 128gb depolaması olucak birde kamerası biraz iyi olsa daha iyi olur ben baktim rn9 pro var nasıl sizce
Doğru 64gb 2800 civarında satılıyor rn 9 pro'nun sd kart desteği olduğundan 64gb da alınsa çok sorun olmaz ama mi 9t mi note 10 lite bunları alırken mümkünse 128gb almak lazım2800e RN9 Pro 128gb bulamazsın ki.
2100e rn9 pro aldım şuan ondan yazıyorum2800e RN9 Pro 128gb bulamazsın ki.
Hocam nerden aldınız?2100e rn9 pro aldım şuan ondan yazıyorum![]()
Redmi note 9 Pro yada mi9t.Bütçeyi 3000 TL yapıp Realme 6 da alabilirsin.Telefon alıcam 2500 max 2800tl. 128gb depolaması olucak birde kamerası biraz iyi olsa daha iyi olur ben baktim rn9 pro var nasıl sizce
Redmi Note 9 Pro öneririm.Telefon alıcam 2500 max 2800tl. 128gb depolaması olucak birde kamerası biraz iyi olsa daha iyi olur ben baktim rn9 pro var nasıl sizce
Yurtdışıdır2100e rn9 pro aldım şuan ondan yazıyorum![]()
Onlar genelde imei si yurtdışı oluyor ve garantisi olmuyor benim arkadaşımda 2100 e aldı 4 gün önceHocam nerden aldınız?
Bence alınır çünkü türkiye deki garantiler herşeye kullanıcı hatası diyor.Onlar genelde imei si yurtdışı oluyor ve garantisi olmuyor benim arkadaşımda 2100 e aldı 4 gün önce
peki telefonun arızalandığında bunu düşünecek misin?Bence alınır çünkü türkiye deki garantiler herşeye kullanıcı hatası diyor.
Hocam inanın garantiye hiç gerek yok geçen kardeşimin telefonunu bataryada dolayı kvk ya götürdüm kasa da çizik var diye yapmıyorlar ve kasa çizik ezik darbe falan da yok ama diyelim çizik olsa bunu batarya ile ne alakası var. Birde samsung kendi garantisi de her şeye kullanıcı hatası diyor geçen a50 telefonumu arka kapakta leke var diye götürdüm direk kullanıcı hatası dediler ve telefonu kılıfsız kullanmadım kullanmış olduğum kılıfta spigen düpe düz siyah renk de kronik sorun var çünkü a50 ile a70 siyah renk alanlar bundan şikayetçi o yüzden garantili telefon almak cidden mantıksız.peki telefonun arızalandığında bunu düşünecek misin?
ve ayriyeten türkiyede bunu sende bende biliyoruz yalan söylemek gelenektir yani kullanıcı hatası olanlar da olmayanlar da kendi kendine oldu demekte üstüne yoklar
Siz ciddi misiniz?CASPER VIA A4
Vestel venus z40 bunda kablosuz şarj özelliği var.
Redm note 9
hocam adanada bir yer var yurtdışı getiriyor ordan aldım garantisi yok mağazanın kendi garantisi var ama önemli değilHocam nerden aldınız?
imei işi nasıl oluyorhocam adanada bir yer var yurtdışı getiriyor ordan aldım garantisi yok mağazanın kendi garantisi var ama önemli değil
kendileri yapmış sorun yok dediler bir şey olursa getiricekmişimimei işi nasıl oluyor