SRKN ZNGN 7
Öğrenci
Huawei nova 5t mi yoksa realme 6pro mu veya bunlara yakın telefon önerileriniz nedir. Teşekkürler
S10e (ikinci el) almanı tavsiye ederim.S10e batarya dışında Nova5t dende, Realme 6 Pro dan da daha iyi cihaz.Huawei nova 5t mi yoksa realme 6pro mu veya bunlara yakın telefon önerileriniz nedir. Teşekkürler
ya batarya dışında diyorsunuz da. bir cihaz isterse dünyanın en donanımlı cihazı olsun bataryası kötüyse her şet biter benceS10e (ikinci el) almanı tavsiye ederim.S10e batarya dışında Nova5t dende, Realme 6 Pro dan da daha iyi cihaz.
Oyun çok oynayan biriyseniz nova 5t,
Oyun az oynayan biriyseniz realme 6 pro,
Ekranı iyi olsun derseniz daha düşük bütçeyle bence en mantıklı seçenek olan mi9t.
Ben olsam ekrandan dolayı mi9t alırdım ki işlemcisi de iyi realme 6pro dan hemen hemen pek farkı yok. Realme 6 pro da kamera ve ekran özellikleri olarak üstün. Ekran özellikleri dediğim evet ips lcd Bi eksiklik ama 90hz ve iyi bir çözünürlüğü var ayrıca ekran kasa oranı da iyi kameraların ekrana gömülü olması da hoş.
Başka bir alternatif olarakta A71 var ama Samsung bağımlısı değilsen bence o telefona gerek yok.
TeşekkürlerOyun çok oynayan biriyseniz nova 5t,
Oyun az oynayan biriyseniz realme 6 pro,
Ekranı iyi olsun derseniz daha düşük bütçeyle bence en mantıklı seçenek olan mi9t.
Ben olsam ekrandan dolayı mi9t alırdım ki işlemcisi de iyi realme 6pro dan hemen hemen pek farkı yok. Realme 6 pro da kamera ve ekran özellikleri olarak üstün. Ekran özellikleri dediğim evet ips lcd Bi eksiklik ama 90hz ve iyi bir çözünürlüğü var ayrıca ekran kasa oranı da iyi kameraların ekrana gömülü olması da hoş.
Başka bir alternatif olarakta A71 var ama Samsung bağımlısı değilsen bence o telefona gerek yok.
Performans aşırı önemli değilse realme 6 pro veya mi9t de kötü iş çıkarmaz gayet oynanır tabiki o telefonlarda da.Oyun oynarım ama
Teşekkürler
Kamera olarak hangisini önerirsinizPerformans aşırı önemli değilse realme 6 pro veya mi9t de kötü iş çıkarmaz gayet oynanır tabiki o telefonlarda da.
Realme 6 proKamera olarak hangisini önerirsiniz
6 ve 6 pro arasında çok uçurum bi fark varmıRealme 6 pro
Çok az farklar var yani uçurum yok.6 ve 6 pro arasında çok uçurum bi fark varmı
S10e sağlam ayar çekildiğinde bataryada yeterli performansı sunuyor.S10e bataryası kötü değil bu cihazların gerisinde.Batarya dışında ekran,video performansı, arka kamera,ön kamera, hoparlör bu unsurların hepsinde diğerlerinden iyi.Konuyu açan kişi bataryaya sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilir ama Nova5t deki vasat video performansına, Realme 6 Pro nun vasat ekranına yapacağı bir şey yok.Çok yanlış düşünüyorsun.ya batarya dışında diyorsunuz da. bir cihaz isterse dünyanın en donanımlı cihazı olsun bataryası kötüyse her şet biter bence
S10e ne yaparsan yap 6 saat ekran açık göremeyecektir diye düşünüyorum ama yine samsung en iyisi olsunS10e sağlam ayar çekildiğinde bataryada yeterli performansı sunuyor.S10e bataryası kötü değil bu cihazların gerisinde.Batarya dışında ekran,video performansı, arka kamera,ön kamera, hoparlör bu unsurların hepsinde diğerlerinden iyi.Konuyu açan kişi bataryaya sağlam ayar çekerek yeterli seviyeye getirebilir ama Nova5t deki vasat video performansına, Realme 6 Pro nun vasat ekranına yapacağı bir şey yok.Çok yanlış düşünüyorsun.
Sıfır almak varken bence 2. Ele bulaşmaya gerek yokBende 3000 liraya Samsung s9 plus almıştım 2.el 1 hafta oldu alalı. Pek sıkıntı görmedim. Kamera güzel. İşlemci güzel. Batarya bende bir problem var. %10 a kadar 8 saat ekran süresi alıyorum %10 dan sonra 3 dk. Eski sahibi bilinçsiz kullanmış gibi ama 8 saat ekran süresi yüzünden bir şey demiyorum. Kendim uğraşıyorum hallederim. Kalibrasyon vs ile. Batarya değişimine daha gerek yok... Onun dışında hiçbir sorun yok cihaz akıyor. Aklında bulunsun.
Ben o hatayı bir kere yaptım. 0 cihaz aldım. Aldığım gibi kılıf ve ekran koruyucu taktırdım. Köşelerdeki jelatini bile çıkarmadım. Tertemiz kullandım. Satarken adam banane filan diyip duruyordu. Birde 3000 lira verip 2000 liraya satıp 1000 lira zarar edemem. 2.el alıyorum hep böyle temiz cihazları buluyorum. Satarken 3000 e mi aldım en kötü 2800 e satıp zarar etmiyorum.Sıfır almak varken bence 2. Ele bulaşmaya gerek yok
3000 bin e alıp 2800 e nasıl satıyorsunuz letgo vb yerlerden mi yoksa telefonculara mı?Ben o hatayı bir kere yaptım. 0 cihaz aldım. Aldığım gibi kılıf ve ekran koruyucu taktırdım. Köşelerdeki jelatini bile çıkarmadım. Tertemiz kullandım. Satarken adam banane filan diyip duruyordu. Birde 3000 lira verip 2000 liraya satıp 1000 lira zarar edemem. 2.el alıyorum hep böyle temiz cihazları buluyorum. Satarken 3000 e mi aldım en kötü 2800 e satıp zarar etmiyorum.
O yönden mantıklıda çoğu cihazada güven olmuyor2.el 3000 lira. Zaten 3000 e almışsın piyasa o civarda. Kalkıp 2000 e satmazsın. 2800 e satar geçersin letgoda. Ama sıfır al. Jelatini açılmadıysa 500 açıldıysa 1000 lira altına satarsın
Reis para bende ne ezilip büzülcem. Bak s9 plus aldım. 3000 liraya. Bir satıcı 2 ay garanti var serviste ekran değişti dedi. 2600 dedi almadım. Başka birisini buldum. 3500 lira dedi tamir görmedi dedi. Pazarlıkla 3000 liraya aldım. Kasıma kadar garanti var. İçine sinmezse almazsın. Zorla satacak hali yok. Sıfır almaya gitsem şuan 5200 lira. Telefonun faturasında 6000 kusur lira yazıyor fiyatı. 1.5 sene sonra yarı fiyatına cihazı satarsam ve 3000 lira değer kaybı olacak deliririm ben. O para kolay kazanılmıyor. Asgari ücretin bile fazlası.O yönden mantıklıda çoğu cihazada güven olmuyor
Aynen öyleReis para bende ne ezilip büzülcem. Bak s9 plus aldım. 3000 liraya. Bir satıcı 2 ay garanti var serviste ekran değişti dedi. 2600 dedi almadım. Başka birisini buldum. 3500 lira dedi tamir görmedi dedi. Pazarlıkla 3000 liraya aldım. Kasıma kadar garanti var. İçine sinmezse almazsın. Zorla satacak hali yok. Sıfır almaya gitsem şuan 5200 lira. Telefonun faturasında 6000 kusur lira yazıyor fiyatı. 1.5 sene sonra yarı fiyatına cihazı satarsam ve 3000 lira değer kaybı olacak deliririm ben. O para kolay kazanılmıyor. Asgari ücretin bile fazlası.
Paraya sıkışınca elden en kolay telefonu çıkarırsın. Müşterisi çok olur. Zaten ekranı para bu meretin. Eski telefonların ekran ücreti 2.el parası. Millet güncelleme vs diyip duruyor. Ben 2-3 sene aynı telefonu kullanınca sıkılıyorum. 2.el al 2 sene sonra sat. Aynı miktarda para koy üzerine daha iyisini al. Güncel cihazın olur. Bende note 5 vardı. 3 sene önce 1.500 e 2.el aldım. Valide hastaydı telefonu kırdı. Şuanda ekran değişecek 900 lira. 2.eli 1000 lira olmuş. Yan sanayi ekran takıp babama vercem. 0 alsam şuan 2000 lira değer kaybı olurdu ama 500 tl oldu. 1500 cepte. S9 plus 3 sene sonra 750 lira değer kaybı olacak. 0 alsam şuan ki piyasasına göre 3000 lira. Benim 2250 liraya ne oldu? Belki çok maddi düşünüyorum veya çok ticari düşünüyorum bilemem. Fakat dünya malı arkadaş bu. 5 sene önce Apple store önünde iphone kuyruğuna girenler o telefonları hevesle alanlar şimdi neredeler ? Kim bilir hangi cihazı kullanıyorlar.Aynen öyle
Ben bozuluncaya kadar kullandığım için satma tarafını pek düşünmüyorum??
Bu konuda haklısın ben en fazla 2 yıl kullanıyom cihazın satılacak hali kalmıyor saten? hurdacı bile almaz yaniParaya sıkışınca elden en kolay telefonu çıkarırsın. Müşterisi çok olur. Zaten ekranı para bu meretin. Eski telefonların ekran ücreti 2.el parası. Millet güncelleme vs diyip duruyor. Ben 2-3 sene aynı telefonu kullanınca sıkılıyorum. 2.el al 2 sene sonra sat. Aynı miktarda para koy üzerine daha iyisini al. Güncel cihazın olur. Bende note 5 vardı. 3 sene önce 1.500 e 2.el aldım. Valide hastaydı telefonu kırdı. Şuanda ekran değişecek 900 lira. 2.eli 1000 lira olmuş. Yan sanayi ekran takıp babama vercem. 0 alsam şuan 2000 lira değer kaybı olurdu ama 500 tl oldu. 1500 cepte. S9 plus 3 sene sonra 750 lira değer kaybı olacak. 0 alsam şuan ki piyasasına göre 3000 lira. Benim 2250 liraya ne oldu? Belki çok maddi düşünüyorum veya çok ticari düşünüyorum bilemem. Fakat dünya malı arkadaş bu. 5 sene önce Apple store önünde iphone kuyruğuna girenler o telefonları hevesle alanlar şimdi neredeler ? Kim bilir hangi cihazı kullanıyorlar.
Öyle düşünme alıcısı olur. Mesela 1000 liradır 2.eli 750 ye satar geçersin. Teknoloji de para var. Şimdi birde millet dikkat ediyor. Telefonu yere düşürmüyor bile o kadar para vermiş. Ucuz olsa böyle mi olur aman der yenisini alırım der. Pahalı olduğu için gözü gibi bakıyor herkes. 3 tip satıcı vardır. 1. Satıcı çakaldır. Piyasa altı koyar ürünü o cihazda alengirli bir şeyler vardır. Bir yeri bozuktur. Daha çok zarar edersin tamir ettirsen. Öyle satmaya çalışır enayi arar. 2. Tip satıcı tok satıcıdır. Piyasa üstüne koyar. Bi keriz alırsa diye düşünür. 3.tip satıcı normal koyar cihaz temizdir. Paraya ihtiyacı varsa daha ucuza bile alabilirsin. Yalnız bu satıcı tiplemelerini taklit eden çakallarda çoktur onlara karşı uyanık olcan. Telefoncu tanıdık değilse de uzak duracaksın...Bu konuda haklısın ben en fazla 2 yıl kullanıyom cihazın satılacak hali kalmıyor saten? hurdacı bile almaz yani
Kesinlikle realme 6 pro almanı öneririm. Performans'ta seni her türlü memnun edecektir. Nova 5T'de Hafıza kartı desteği yok oldukça düşük bir gorilla glass koruması koymuşlar bataryası r6pro'ya göre 550 mAh daha düşük, daha düşük ekran boyutu ve ekran çözünürlüğü var. Realme 6 Pro'da 8 GB ram var Nova 5T'de 6 GB, Realme 6 Pro'da daha yüksek bir ekran gövde oranı var, R6Pro'nun daha hızlı bir şarj özelliği var. Nova 5T'de 3.5mm jack girişi yok ancak realme 6 pro'da var. Performanslı diye bu kadar kısmışlar işte telefondan. Üstelik şuan realme 6 pro daha ucuza satılıyor. Umarım faydalı olmuştur.Huawei nova 5t mi yoksa realme 6pro mu veya bunlara yakın telefon önerileriniz nedir. Teşekkürler
Gözü gibi bakanlar varÖyle düşünme alıcısı olur. Mesela 1000 liradır 2.eli 750 ye satar geçersin. Teknoloji de para var. Şimdi birde millet dikkat ediyor. Telefonu yere düşürmüyor bile o kadar para vermiş. Ucuz olsa böyle mi olur aman der yenisini alırım der. Pahalı olduğu için gözü gibi bakıyor herkes. 3 tip satıcı vardır. 1. Satıcı çakaldır. Piyasa altı koyar ürünü o cihazda alengirli bir şeyler vardır. Bir yeri bozuktur. Daha çok zarar edersin tamir ettirsen. Öyle satmaya çalışır enayi arar. 2. Tip satıcı tok satıcıdır. Piyasa üstüne koyar. Bi keriz alırsa diye düşünür. 3.tip satıcı normal koyar cihaz temizdir. Paraya ihtiyacı varsa daha ucuza bile alabilirsin. Yalnız bu satıcı tiplemelerini taklit eden çakallarda çoktur onlara karşı uyanık olcan. Telefoncu tanıdık değilse de uzak duracaksın...
Telefonu kum torbası yapan insan seni de unutmucam??Gözü gibi bakanlar var
Ama ben fırlatıyorum yumrukluyorum vb
-Arka kanera lensi çatlak 3 tane hemde
-Hoparlör patlak cızırdıyor
-Batarya çok hızlı bitiyor ve değişti
-Anakart farklı orj un entegresi arızalanmış
-Kasada ezikler var
-Ekran dalğalanmaya başladı
-Şarj soketi gevşek
aynen hocam haklısınız.ya batarya dışında diyorsunuz da. bir cihaz isterse dünyanın en donanımlı cihazı olsun bataryası kötüyse her şet biter bence
iPhone 7 alabilirsiniz.Huawei nova 5t mi yoksa realme 6pro mu veya bunlara yakın telefon önerileriniz nedir. Teşekkürler
Huawei nova 5t mi yoksa realme 6pro mu veya bunlara yakın telefon önerileriniz nedir. Teşekkürler
Kesinlikle p40 ite bu konuda herşeyiyle bence gayet tatminkar 4200 mah batarya kirin 810 7nm işlemci herm performans hem kamera anlamında gayet başarılı.ya batarya dışında diyorsunuz da. bir cihaz isterse dünyanın en donanımlı cihazı olsun bataryası kötüyse her şet biter bence
Nova 5t
iyi akşamlar o fiyat aralığında benim tercihim p40 lite olur 7nm işlemci 40 w süperşarj ve kullanımda ısınma yok. kamera zaten ayrı bir parantez gece çekimleri gayet muazzam ?
uzun lafın kısası al pişman olmazsın