250 MB Facebook Paketi ve 100 MB internet Paketi Yardım !

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar.Ben sarı kutudan aldığım 250 mb fb paketi ve tl ile aldığım 100 mb internet paketim vardı. Fb duruyor fakat 100 mb bitti.Bitincede 100 kbsi 1 kuruş oluyormuş. Ben Facebook a kendi uygulamasından girmeme rağmen param gidiyor 100 mb tarifesine göre oysaki daha fb paketinden 150 mb var facebook un kendi uygulamasından giriyorum para gidiyor her 100 kbde 1 kuruş.Nasıl gitmesini engelleyebilirim?n Bu arada konu yanlış yerdeyse affola ..

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardeş müşteri hizmetlerini ara başın ağrımadan oparatörler herşeyi yapar !

tsezer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanlış bilmiyorsam Facebook uygulamasından girince paran gidiyor. m.facebook adresinden girince paketinden düşüyor diye biliyorum

Umut.85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyice bir araştır sonradan kafan ağırmasın...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bi aralar 0.face vardı güzel günlerdi face cepteydi şimdi 30 tl yükle anca net sms konuşma oparatörler parayı kazanıyor :)
Bende m den girince paketten uyğulamadan girince para aldığını biliyorum banada olmuştu m den dene birde.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bir ara ben de bir facebook internet paketi alayım demiştim. Ancak bayideki bayan bana, beğeni yapmıyacaksın, yorum yazmayacaksın sadece gezip foto yükleyebilirsin gibi birşeyler söylemişti. Yoksa diğer int. tarifesinden gidiyormuş. dedim "öyle saçmalık mı olur.? o zaman bu paketi almanın ne anlamı var?" diye. Vazgeçip almamıştım. sende de benzer bir durum olabilir. Yani facebook paketim var diye facabooka girip de izin verilenden fazla işlem,uygulama vs. kullanıyorsan yazıyordur parayı. bu durumu da sor öğren iyice. ben o zaman almadığım için şu an çok detayını bilmiyorum.