25 TL'ye Muhteşem Yüzyıl'da oynayacak oyuncu aranıyor...

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
25 liraya 200 figüran aranıyor

esh_7765.jpg

Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezon savaş sahneleri Osmanlı İmparatorluğu'na başkentlik yapmış Edirne'de çekilmeye başlandı. Roman gençlerin at üstünde rol alacağı dizi çekimleri için günlük 25 liraya 200 figüran aranıyor.
ÇEKİMLER EDİRNE'DE

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan ve Osman İmparatorluğu'nda Kanunu Sultan Süleyman'ın dönemi anlatan Muhteşem Yüzyıl dizisinin yeni sezon çekimleri Edirne'de başladı. Eski Edirne Sarayı'nın bulunduğu Sarayiçi, Meriç Nehri, Tunca Nehri kenarı ve merkeze bağlı Habiller Köyü'nde başlanan çekimlerde Roman gençler de at üstündeki yeniçerileri canlandırıyor.

kaynak

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Bilgisayar denen bir şey icat edilmiş.. Çoğaltıverin adamları.. Gerçi böyle daha az maliyetli olabilir ayrı konu :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
25 liraya zor bulurlar bence..:)

msydm

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Bi video vardı youtube da 3 kişiyle savaş sahnesi çekimi diye :D bizimkiler geri kalmış

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
25 Tl yi bırak 25000 Tl verseler yine oynamam o dizide

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
ben göndermeyi anlayamamışım :)
Yaa hayatı at sırtında geçmiş savaşlarla geçmiş koskoca bi padişahı haremle özdeşleştirdiler... Eğer öyle olmuş olsaydı Osmanlı İmparatorluğu 7 asır nasıl ayakta kalırdı... Koskoca padişahın o kadar anlatılacak şeyi varken neden haremden başlanıyor??..

Mesela şöyle düşünelim...

Bi aile var diyelim bu aileninde hayatını film yapıp anlatacaksınız diyelim bu filme kalkıp yatak odasındanmı başlamak lazım??... Nerde kaldı özel hayatın gizliliği...

2gr akıllarıyla uçgurlarını düşünüp duran dangalakların yaptığı yapımları izlememde izlettirmemde...

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yaa hayatı at sırtında geçmiş savaşlarla geçmiş koskoca bi padişahı haremle özdeşleştirdiler... Eğer öyle olmuş olsaydı Osmanlı İmparatorluğu 7 asır nasıl ayakta kalırdı... Koskoca padişahın o kadar anlatılacak şeyi varken neden haremden başlanıyor??..

Bi aile var diyelim bu aileninde hayatını film yapıp anlatacaksınız diyelim bu filme kalkıp yatak odasındanmı başlamak lazım??... Nerde kaldı özel hayatın gizliliği...

2gr akıllarıyla uçgurlarını düşünüp duran dangalakların yaptığı yapımları izlememde izlettirmemde...

haklısın ama televizyon dünyası bu şekilde işliyor.. bizde suç bizler sağlıyoruz böyle olmasını

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
haklısın ama televizyon dünyası bu şekilde işliyor.. bizde suç bizler sağlıyoruz böyle olmasını
Ben bu durumda Atatürk ün bi veciz sözü var onu hatırlatmak istiyorum...

Kendi dil ve kültürüne sahip çıkmayan toplumlar yok olmaya ve başka kültürleri benimseyip asimile olmaya mahkumdur. ...

İşte Atatürkçüyüm diye geçinen insanlar bu veciz sözü iyi okusunlar belki bişey anlarlar...

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ne bu ya gunlik asgari ucret ustu kurtarmaz ayriyeten full gunse bu ayrica suc oluyo.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

uzakdoğu film kültürüyle aram iyi olduğu için biliyorum, adamlar da bu çark şöyle işliyor;

özellikle Kore'de, gençlerin ahlaklı yetişmesi için, ahlaklı yapımlar yapanlara devlet ciddi maddi destek sağlıyor. Bu pastadan pay almak için yapımcılar bu ahlak çizgisine tamamen riayet ediyorlar. Bu durum japonyada da aynı. aktörlerine bakıyorsun, daha 25 yaşında, onlarca film ve bir o kadar da dizide oynamış. Bu çerçeveyi baz alarak film yaptıkları için yapımlar neredeyse devlet desteğiyle bedavaya geliyor. bizim en kıral aktörlerin kariyerinde 2-3 film ve bir dizinin 10 sezonu dışında hiç birşey yok. adam 2 ayrı ömür yaşamış, yarısı necati şamaz yarısı polat alemdar. Kenan imirzalıoğlu ndan tutun daha birçokları için durum aynı.

onlarca filmlerini izledim, yapımlarında küfüre çok nadir rastlanıyor. duygusal ağırlıklı filmleri de ise film sonunda küçük bir öpücükten öteye geçilmiyor. Filmlerimiz uzakdoğu filmerlinden daha mı güzel.. :P

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]: Güzel konuya değindin, +rep.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben oynamak isterim
Oyunculuk egtimim var
Ata binmek egtimde aldim
15 yasindayim fakat daha yasli gösteriyorum :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
25 liraya çekilicek eziyet değil şimdim illet dizide oynuyucam diye akın etmiştir :D