2300 tl ye telefon

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
Bilmem bakıcam ama s8 plus in bataryasi daha iyi diye plus dusunuyorum
Tercih ve Bütçe meselesi hangisini alırsan al seni 5 sene donmadan kasmadan götürcektir bence garantisi bittikten sonra kafan atarsa çakarsın romu keyfine bakarsın ki bence gerek bile kalmaz s8 3-4 sene destek alır bence...

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Geçenlerde teknosada ikisinide denedim ele avuca gelen cebe rahat sığma potansiyeli olan model s8 hatta tek elle kullanılabilir eğer büyük parmaklı biriyse tercih meselesi ben s8 modelini alırdım şahsen.
S8 in hangi rengini tavsiye edersiniz
--- Gönderi Güncellendi ---
Tercih ve Bütçe meselesi hangisini alırsan al seni 5 sene donmadan kasmadan götürcektir bence garantisi bittikten sonra kafan atarsa çakarsın romu keyfine bakarsın ki bence gerek bile kalmaz s8 3-4 sene destek alır bence...
Çok da önemli değil benim için sürüm

Trajectory

Asistan
Reaksiyon puanı
65
S8 in hangi rengini tavsiye edersiniz
--- Gönderi Güncellendi ---

Çok da önemli değil benim için sürüm
Ben Siyah harici hiçbir rengi kullanamıyorum zevkler ve renkler meselesi tabi ama ön tarafı kesinlikle siyah olması lazım benim için samsung siyah rengini amiral gemisi cihazlarında çok güzel kullanıyor bence hiç düşünmeden siyah..

Curuk elma

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Ben Siyah harici hiçbir rengi kullanamıyorum zevkler ve renkler meselesi tabi ama ön tarafı kesinlikle siyah olması lazım benim için samsung siyah rengini amiral gemisi cihazlarında çok güzel kullanıyor bence hiç düşünmeden siyah..
Siyah la orkide arasında kaldım