2300 tl telefon önerisi

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Selamlar dostlarım bir sorum olacak bu 2 3 hafta içinde sonunda telefon alacağım ve bütçemde belli 2300 hani aslında 2000 lerde fakat 2300 lere zorlarım herneyse :D arkadaşlar tek istediğim beni 3 yıl götürsün kamerası iyi olsun şarjı 1 gün çıkarsın birde münkünse büyük ekran olsun dostlarım düşündüğüm telefonlar şunlardı:

Zte Axon 7 = 2000 tl
Galaxy Note 5=2350 tl teknosada teşhir ürün güvenilirmidir onuda söylerseniz sevinirim hem kalemi var
S6 edge plus=2300 tl

Dediğim gibi dostlar bütçemde bunlar var lütfen sizce ne almalıyım başka telefonlarda olsun bunlardan istememin sebebi birazda büyük ekran istemem :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sağol hocam önerin için bakacağım peki hocam bunlar arasında ne önerirdin lg g5 de girer işin içine açıkcası şu sıralar 100 tl benim için biraz önemlide yani anlamışsındır :D
100 tl yi kat 4 senen rahat geçsin
Bu üçlü arasında bazı konularda uçurum farklar var s6 edge plusu ve note 5 i bir kabul et çünkü s6 edge plus ile note 5 arasında edge ekran -kalem farkı var işin içine s7 yi katmadigimizsa bu 3 model ve g5 arasında en iyi kamera ortalama olarak note 5 ve s6 edge üsstüne tarafında en iyi ses axon 7 de buna karşın g5 ve axon 7 snoadrsgon 820 ile n5-s6ep den daha güçlü ekran olarak hepsi 2k faktörü lg ve Samsung panel daha kaliteli ve bana göre samsung panel.daha kaliteli
Diğer bir konu ses olarak n5-s6ep<g5 <axon 7
On kameea olarak G5>n5-s6ep>axon 7 böyle işte durumlar senin önceliğin ne o önemli bana kalsa 100 kat s7 al keyfine bak bunlardan daha iyi ve 100.tlye kesinlikle be kesinlikle değer

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
100 tl yi kat 4 senen rahat geçsin
Bu üçlü arasında bazı konularda uçurum farklar var s6 edge plusu ve note 5 i bir kabul et çünkü s6 edge plus ile note 5 arasında edge ekran -kalem farkı var işin içine s7 yi katmadigimizsa bu 3 model ve g5 arasında en iyi kamera ortalama olarak note 5 ve s6 edge üsstüne tarafında en iyi ses axon 7 de buna karşın g5 ve axon 7 snoadrsgon 820 ile n5-s6ep den daha güçlü ekran olarak hepsi 2k faktörü lg ve Samsung panel daha kaliteli ve bana göre samsung panel.daha kaliteli
Diğer bir konu ses olarak n5-s6ep<g5 <axon 7
On kameea olarak G5>n5-s6ep>axon 7 böyle işte durumlar senin önceliğin ne o önemli bana kalsa 100 kat s7 al keyfine bak bunlardan daha iyi ve 100.tlye kesinlikle be kesinlikle değer
Tamamdır hocam çok teşekkürler önerilerin için katsamda bir diğer şeyim biraz küçük kalıyor bana niyese 5.1 ama alırsam alışırım inşallah :D

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tamamdır hocam çok teşekkürler önerilerin için katsamda bir diğer şeyim biraz küçük kalıyor bana niyese 5.1 ama alırsam alışırım inşallah :D
S7 vardı sonra 1 hafta felan Yemen'den note 5i aldim sonra s7ye tekrar geçtim evet 5.7 inç iyi hoş video cekmeyw baslayinca o buyuk ekranla dahada cekesin geliyoe ama ama s7nin sundukları için buyuk ekran feda edilebilir.

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
S7 vardı sonra 1 hafta felan Yemen'den note 5i aldim sonra s7ye tekrar geçtim evet 5.7 inç iyi hoş video cekmeyw baslayinca o buyuk ekranla dahada cekesin geliyoe ama ama s7nin sundukları için buyuk ekran feda edilebilir.
Haklısın hocam ne yalan söyliyeyim teşekkür ederim önerilerin için :)

ghostefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia XZ kullanıyorum herhangi bir kronik sorunu yok. Android güncellemelerini en hızlı ve sorunsuz alan cihazların başında gelir kendileri.
Bir çok konuda tepede olan bir cihaz.
Bence incele XZ'yi...

Reaksiyon puanı
17
Selamlar dostlarım bir sorum olacak bu 2 3 hafta içinde sonunda telefon alacağım ve bütçemde belli 2300 hani aslında 2000 lerde fakat 2300 lere zorlarım herneyse :D arkadaşlar tek istediğim beni 3 yıl götürsün kamerası iyi olsun şarjı 1 gün çıkarsın birde münkünse büyük ekran olsun dostlarım düşündüğüm telefonlar şunlardı:

Zte Axon 7 = 2000 tl
Galaxy Note 5=2350 tl teknosada teşhir ürün güvenilirmidir onuda söylerseniz sevinirim hem kalemi var
S6 edge plus=2300 tl

Dediğim gibi dostlar bütçemde bunlar var lütfen sizce ne almalıyım başka telefonlarda olsun bunlardan istememin sebebi birazda büyük ekran istemem :D
Kardeşim ben vatandan 2300 tl ye 64gb iPhone SE aldım ekran boyutu önemli değilse senin için küçük canavar cihaz tavsiye ederim

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Eğer bir canavar istiyorsan İphone 6s 32gb en uygunu bu fiyat için..

Şimdi sana android telefonlarda yok kamera, yok çözünürlük, yok batarya, yok açık işletim sistemi ile özgür kullanımmış falan filan şeyler olacaktır. 2300 TL para veriyorsun iyi seçim yapmak gerekir. Bu konuda çok pişman olanlar gördüm.

İphone 6s içinse; tasarımıyla, rahat tutuşu,ekran boyutu,kamerası, stabil çalışması ( bu çok önemli 2 gblik bir iphone piyasa da bulunan bütün diğer markaları bu konuda tokat manyağı yapar.) kullanım rahatlığıyla seni hoşnut edecektir. :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Eğer bir canavar istiyorsan İphone 6s 32gb en uygunu bu fiyat için..

Şimdi sana android telefonlarda yok kamera, yok çözünürlük, yok batarya, yok açık işletim sistemi ile özgür kullanımmış falan filan şeyler olacaktır. 2300 TL para veriyorsun iyi seçim yapmak gerekir. Bu konuda çok pişman olanlar gördüm.

İphone 6s içinse; tasarımıyla, rahat tutuşu,ekran boyutu,kamerası, stabil çalışması ( bu çok önemli 2 gblik bir iphone piyasa da bulunan bütün diğer markaları bu konuda tokat manyağı yapar.) kullanım rahatlığıyla seni hoşnut edecektir. :)
2gblik iPhone tokat manyağı mi yapar.
Bugün bırak 6si 7 ile Android cihazlar arasındaki fark hissedilmiyor performans olarak arayüzde
Performans konusunda yarışır ama diğer nerdeyse her konuda s7 bırak 6si 7 yi 7 plusu dahi silindir gibi ezer geçer.
Stabil OS işleri bitti. Evet sistem temeli olarak iyi bir sistem olabilir. Ama o temelin üzerine çürük bir bina yapılmaya başlandı
O yüzden bunu tartışmanın anlamı yok

Konu sahibine
Diyorum ya s7 bırak 6si 7 yi
7 plusu dahi silindir gibi ezer geçer. S7 7 plusdan nerdeyse her konuda daha iyi kamera ekran vb vb 7 plusun bir a10u var birde kulaklık ve hoparlörde s7den daha iyi
Hız güncelleme alıyor ama 2 ana güncellemeden sonra gelecek güncellemeler cihaza darbe vuracak üstelik şimdi ki güncellemeler de iyi gelmiyor.
Ama s7ye bir android 7.0 gelecek(inşallah bir gün gelir :D ) ortalığı yakıp yıkacak s7
O yüzden kesinlikle ve kesinlikle s7 öneriyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
İphone 6s içinse; tasarımıyla, rahat tutuşu,ekran boyutu,kamerası, stabil çalışması
Tasarım mi ? Kamera çıkıntisi ve yüzde 65 ekran kasa oranı ile mi ? Suya dayanıklılık yokken mi tasarım
Ha senin için elma tasarımda ne ala
4.7 inç 6s 5.1 inç s7 kadar büyük bu tasarım
Elde tutuş mu s7 arkadaki kavis ile 6s kadar rahat tutuşu sahip 5.1 ekrana rağmen
Kamera mi
Şuan piyasanın en iyi kamerası s7 de
Ona rakip çıkabilecek sadece v20 Huawei Mate 9 ve belki HTC 10 varken
İphone 6sin kamerasında kim söz edebilir.
Geceleri karanlık çeken ışık alamayan 6s mi
Hiç sanmıyorum.
Stabil mi
Görüyoruz o stabil osu
Android en çok şikayet var
Geçiniz o işleri geçiniz

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
2gblik iPhone tokat manyağı mi yapar.
Bugün bırak 6si 7 ile Android cihazlar arasındaki fark hissedilmiyor performans olarak arayüzde
Performans konusunda yarışır ama diğer nerdeyse her konuda s7 bırak 6si 7 yi 7 plusu dahi silindir gibi ezer geçer.
Stabil OS işleri bitti. Evet sistem temeli olarak iyi bir sistem olabilir. Ama o temelin üzerine çürük bir bina yapılmaya başlandı
O yüzden bunu tartışmanın anlamı yok

Konu sahibine
Diyorum ya s7 bırak 6si 7 yi
7 plusu dahi silindir gibi ezer geçer. S7 7 plusdan nerdeyse her konuda daha iyi kamera ekran vb vb 7 plusun bir a10u var birde kulaklık ve hoparlörde s7den daha iyi
Hız güncelleme alıyor ama 2 ana güncellemeden sonra gelecek güncellemeler cihaza darbe vuracak üstelik şimdi ki güncellemeler de iyi gelmiyor.
Ama s7ye bir android 7.0 gelecek(inşallah bir gün gelir :D ) ortalığı yakıp yıkacak s7
O yüzden kesinlikle ve kesinlikle s7 öneriyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---

Tasarım mi ? Kamera çıkıntisi ve yüzde 65 ekran kasa oranı ile mi ? Suya dayanıklılık yokken mi tasarım
Ha senin için elma tasarımda ne ala
4.7 inç 6s 5.1 inç s7 kadar büyük bu tasarım
Elde tutuş mu s7 arkadaki kavis ile 6s kadar rahat tutuşu sahip 5.1 ekrana rağmen
Kamera mi
Şuan piyasanın en iyi kamerası s7 de
Ona rakip çıkabilecek sadece v20 Huawei Mate 9 ve belki HTC 10 varken
İphone 6sin kamerasında kim söz edebilir.
Geceleri karanlık çeken ışık alamayan 6s mi
Hiç sanmıyorum.
Stabil mi
Görüyoruz o stabil osu
Android en çok şikayet var
Geçiniz o işleri geçiniz

Yahu özellik özellik diye anlatmakla bitiremediğiniz 2400 liralık samsungu bugün al 6 ay sonra sat en kötü 1000 lira zarar. Tam bir felaket ya:) bozulsa teknik servisi tam bir rezalet:) bütün olaya özellik kısmıyla bakıyorsunuz.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yahu özellik özellik diye anlatmakla bitiremediğiniz 2400 liralık samsungu bugün al 6 ay sonra sat en kötü 1000 lira zarar. Tam bir felaket ya:) bozulsa teknik servisi tam bir rezalet:) bütün olaya özellik kısmıyla bakıyorsunuz.
Kim diyor 1000 tl zarar diye ?
6s 16 gb iPhone 7 çıkmadan önce tam tamına 3150 TL idi
Bu gün 6s 128 gb 3150 tl
6s 32 gb 2750 tl
Şimdi size soruyorum o gün 3150den 6s 16gb alan ne yapacak
Niye 6s fiyatlarına darbe vuruldu?
Hani fiyat düşmüyordu
Bugün note 5 2700den çıkan note 4 en az 2400 tl tr garantilisi satış fiyatı ise 2000 ile 1900 tl
Bugün 3150tlye alınan 6s 16 gb 2000 tlden 1900den işlem görüyor.
Bu mu sizi piyasa algınız ikinci el pazarınız
Hesapla bakayım kim daha fazla değer kaybetmiş
Bir şey biliyor musun gibi hep milletin dediği yerlerden saldırıyorsunuz ben ona cevap bulurum merak etmeyin
Ben ne doğruysa onu söylüyorum
Servis konusuna gelirsek
Evet apple servisi iyidir hoştur kabul ederim buna itiraz etmek akıl karı bir işe değil. Ama 7 plusun 1 ay serviste süründürüldügünu gördüm ben bu forumda
Samsung servisi bugün geç de olsa amiral gemileri için iş görüyo

Bana masal anlatmayın
İddia mi tekrarlıyorum. Bugün bırakın şu Edgeyi (hoş zaten s7 ile arasında edge ekran ve ekran boyutub ile batarya farkından başka fark yok ) s7 dahi bırakın 6s ı 7 yi 7 plusu silindir gibi ezer geçer

Son düzenleyen moderatör:

Birkan Öztürk

Doçent
Reaksiyon puanı
154
Dostlarım ailemide ikna edip ileriye dönük bir telefon vsvs diyip bütçemi 2600 yapabilidm kendimde para ekleyerek ve hepsiburada dan dual simli s7 edge beyaz alacağım ( siyah kalmamış ) şuan 2600 e en iyi cihaz o gibi :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostlarım ailemide ikna edip ileriye dönük bir telefon vsvs diyip bütçemi 2600 yapabilidm kendimde para ekleyerek ve hepsiburada dan dual simli s7 edge beyaz alacağım ( siyah kalmamış ) şuan 2600 e en iyi cihaz o gibi :)
Her fiyat bandında en iyi cihaz o :)
Gümüş varsa gümüş almaya bak

stinghardyzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
747
Burada Samsung yada apple fanları doluşmuş biraz işe ihtiyaç yönünden bakın kimin neye ihtiyacı varsa onu alır kamera ekranmı s7 hopörlörmü htc 10 stabilite mi iPhone burda onu bunu övüp diyerlerini ezmeyin bütün cihazlar birbirine rakip hepside ihtiyaca göre alınabilecek cihazlar