23 yil gecti

Karagözlümdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar belki çok kizacaksiniz bana ama tam 23 yil önce ilk göz agrim sevdiceğim Zeliham vardi bir sürü yanlış giden şeylerden sonra biz evlenemedik oda bende evliyiz benim 1 onun 3 çocuğu var yillar sonra yazdim cunku asla unutamadım bana ne olur seni zar zor unutmusken karsima cikma dedi ama acilarim daha dayanılmaz hale geldi ne edecem bir cikar yol bulamadim

Semih10

Doçent
Reaksiyon puanı
840
Merhaba arkadaşlar belki çok kizacaksiniz bana ama tam 23 yil önce ilk göz agrim sevdiceğim Zeliham vardi bir sürü yanlış giden şeylerden sonra biz evlenemedik oda bende evliyiz benim 1 onun 3 çocuğu var yillar sonra yazdim cunku asla unutamadım bana ne olur seni zar zor unutmusken karsima cikma dedi ama acilarim daha dayanılmaz hale geldi ne edecem bir cikar yol bulamadim
Abi 20 yaşımdayım sana tavsiye vermek bana düşmez ama keşke yazmasaydın evlenmişsin çocuğun varmış kendi hayatına devam etmeye çalış çocuğunu düşün ona güzel bir gelecek hazırla Ailene ada kendini dua et kafanı bulandırma ve bu olanı sakin eşine söyleme üzülmesin.

Karagözlümdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi 20 yaşımdayım sana tavsiye vermek bana düşmez ama keşke yazmasaydın evlenmişsin çocuğun varmış kendi hayatına devam etmeye çalış çocuğunu düşün ona güzel bir gelecek hazırla Ailene ada kendini dua et kafanı bulandırma ve bu olanı sakin eşine söyleme üzülmesin.
Kardeşim eyvallah ama sen hic asik oldun mu tam bu ask 6 yil sürdü bi yuregime anlatabilsem neler yapacağım da olmuyor be kardesim

Kadir Ortakaya

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Ağabey madem böyle kör kütük bir başkasına aşıktın neden farklı biriyle hayatını birleştirdin? bu derece aşık olan bir başkasıyla da olmaz diye düşünüyorum.

Karagözlümdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağabey madem böyle kör kütük bir başkasına aşıktın neden farklı biriyle hayatını birleştirdin? bu derece aşık olan bir başkasıyla da olmaz diydüşünüyorumGardasim oda başka bir muamma bizi abisi zorlandı ayırdı o zaman ben üniversiteye basladim oda başka bir şehre gidince olanlar oldu zaten dedimya deselerki bir gün ömrün var ve o tek güne onu sığdırır im ama o yok iste

Karagözlümdadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi madem bu kadar seviyordun bahsettiğin kişiyi hiç evlenmeseydin gönlün başkasındayken diğer kişiyle evlenmek doğru değil
Haklisin ama hayat ve aile iste dedimya ahirete kalan bir sevda olacak ama benide yavas yavas bitirecek

SiberOptik

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
359

artık evlenmiş gitmiş başkasının hanımı olmuş niye yokluyorsun kardeşim sen de evlenmişsin oda evli şimdiki hanımınla ilgilen unut gitsin kendini işine ver kadın'dan başka şeyler var hayatta işinde uzman değilsen ol kariyer yap bunlara aşık ol artık o başkasının unut kardeşim unut.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Buna en iyi çözüm bilgisayar veya mobil oyunlarla kafayı uyuşturmak başka çaresi yok güven bana.

Taha K.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,001
Yanındakiyle yaşar , ölürsün.. Aklındakiyle gömülürsün.. Nasip bu .. Böyle olması daha hayırlıymış demekki.