20Mbit'e geçmiş durumdayım =)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
TTNET Değil ama SUPERONLİNE'ın 20MBit bağlantı hızına aynı fiyatı ödeyecek şekilde 1.5 saat kadar önce 10Mbit ten geçiş yaptım.

ilk sonuçlar. Kablosuz Bağlantı
1331260473.png

10Mbit teyken saniyede 1.1Mb ile indirme yapıyordum. Bunda ise türkiye dışı indirmelerde ortalama bu hızla indiriyorum. Geniş bant sunan indirmelerde de 2350kb/s gördüm. :w00t: Mutluyum :mrgreen:

İyiki değiştirmişim sağlayıcıyı.
Teşekkürler SüperOnline:clap:

Şişirme falan var mı acaba diye bi kaç test daha yaptım.
1149.png

skys

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
11
(Faster Than 95% OF TR) Off lafa gel :D

nicknametr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
fiyat ne kadar hacı bizimde ttnet anlaşması bitince bizde geçek :D

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
10MBit internete yaklaşık 2 senedir 49TL ödüyordum. TURKCELL SUPER Online ile Işık hızı fiber kampanyası mı öyle bir kampanyaları var biliyorsunuz, Eski kullanıcıları da düşünmüşler(ttnet ten farkı.2002-2008.5 bi faydalarını görmedim.) ve bu kampanyayı uyarlamışlar. Aynı fiyat, tek şart sözleşmeyi 2 sene uzattılar okadar ki BUNA DEĞER. =)))

Escaper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun :)

Tam olarak hangi pakete geçtin acaba? SuperOnline sitesine baktığımda 20 Mbps Limitsiz bağlantı için 69 lira diyor. Bir de bu fiber bağlantı nerelerde veriliyor acaba.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Hayırlı olsun :)
downloadı geçtim upload hızınıda güzel veriyolar görünüşe göre

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
Evet fiyatı netleştirirsen iyi olur sitesinde 69 görünüyor ..

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
gelecem gelecem :D bende gelecem süperonlie bekle beni :D

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Birşey sormam lazım. Download sınırı var mı? Daha doğrusu adil kullanım olayı felan?

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hayırlı olsun..:)

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşım 100 mbitse geçsen nolacak zaten siteler tektek kapanıyor

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
EE nede olsa Süperonline bizimki gibi ttnet değil....

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Benimkinin 10 Mbit fazlası. :P Ben memnunum 10 mbit'ten. :D :D

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Aslında Ttnetten memnun olanlar ve santralede yakın olanlar baska alternatif düşünmesinler zaten onlar en iyi verimi alıyorlardır Ttnet'ten örnek olarak ben :) yakında TTnet'in 32 mb tarifesine geçmeyi düşünüyorum.Santraldeki çalışanlarla konuştum bekle bir ay daha altyapı otursun iyice o zaman yapalım dediler bekliyoruz :)

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
49 Falan veriyodum 10MBit'e yani 45 le 55 arası birşey geliyor.
Abonelik merkezindeki arkadaşlar ve kapıya tanıtım için gelen arkadaş aynı fiyat üzerinden 2 sene sözleşmeyi uzatarak bu kampanyayı kullanabilecğeimi söylediler.
Daha yeni olduğu için faturayı görmedim. Ama nette biraz araştırma yaptım, benim gibi yeni geçen arkadaşlar var aynı kampanyayla.

Yeni kullanıcılar için "Fiber İnternete Merhaba" Kampanyasıvar. Benim gibi eski kullanıcıları düşünüp bu kampanyayıda eski kullanıcılara uydurmuşlar çokta iyi olmuş.

Fiber İnternet bildiğim kadar başvuruyla heryere veriliyor.

Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır.
Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 0850 222 0 222 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.
  • Adana'da
    Çukurova, Seyhan
  • Ankara'da
    Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Sincan, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle
  • İstanbul'da
    Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Halkalı, İçerenköy, Kadıköy, Kartal, Kemerburgaz, Kurtköy, Kuyumcukent, Küçükçekmece, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sancaktepe, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Şişli, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Üsküdar, Yakuplu, Zeytinburnu
  • İzmir'de
    75. Yıl, Bayraklı, Bornova, Buca, Çamdibi Bor-Koop, Çiğli, Esentepe, Evka-3, Gaziemir, İstasyonaltı, Karabaglar, Hatay, Karşıyaka, Konak, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere, Örnekköy, Yeni Girne, Üçkuyular
  • Bursa'da
    Nilüfer - Özlüce, Osmangazi, Yeşilşehir, Yıldırım
  • Kocaeli'de
    Akçakoca, Derince, Gebze, Körfez, İzmit, Merkez
  • Antalya'da
    Antalya Merkez
  • Gaziantep'te
    Şahinbey
  • Site Yöneticilerine Özel
    Siz de Superonline'ın Fiber İnternet'le sunduğu avantaj ve kolaylıklarından yararlanmak istiyorsanız durmayın,
    Fiber İnternet ile süper bir dünya için tıklayın...

---------- Post added at 03:55 ---------- Previous post was at 03:52 ----------

Birşey sormam lazım. Download sınırı var mı? Daha doğrusu adil kullanım olayı felan?
Download sınırı, Upload sınırı, hehangi bir limit yok. Benim Aylık indirme ortalamam 40-60GB arası falan. Hiçbirşekilde sıkıntı yaşamadım hız konusunda. AYda yılda bir arıza olur 15 20 dk lık bi kesinti veya hız düşmesi olur oturduğumm bölgede okadar. Diğer kullanan arkadaşlarda nasıl hız bilmiyorum ama ben gayet memnunum.

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
1 mbite 50 tl verip ev telefonuna da 23 tl sabit fatura geliyor. 73 tl ye 1 mbit internet hızı :D gerçekten harika :D İyi ki varsın ttnet :D

iZozzy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Peki sınırsızmı ? Bu 20 mbit sıperonline ?

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
:D:D:D

SuperOnline ın telefon kampanyasıda var. Ama bulunduğum bölgede kullananlarda sıkıntı olduğunu öğrendim. Karşı taraf çalmıyormuş. =)
bu arada klavyemdeki F tuşu kırıldı =//// offff ne dandik yapıyolar yaa basmayla k mandalının kırılması bir oldu =/

---------- Post added at 04:32 ---------- Previous post was at 04:31 ----------

Peki sınırsızmı ? Bu 20 mbit sıperonline ?
üsttede belirttiğim gibi herhangi bir limit yok. Download, Upload, Hız kesme vs yok

fatih2012

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun den yelim darısı bizim başımıza. Superonline altyapıyı biraz hızlı genişletsede bizde ttnetin k*çına tekmeyi savursak :)

SHİFDELETE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
listede EYÜP DE var eyübün merkezdemi fiber yoksa heryerdemi acaba mesala be EYÜP yeşilpınar dayım acaba burda varmıdır süperonline fiber
KURTULMAK İSTİYORUM TTNET DEN:devil:

magnet

Asistan
Reaksiyon puanı
5
arayıp öğrenebilirsin 0850 222 0 222 =D

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Listede Buca da var ama biz göremiyoruz nedense, illa sitede mi oturcaz arkadaş hizmet için.