yigit osmanoglu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
bana 20k tlye iyi bir masaüstü pc dizer misiniz ben çok anlayamıyorumda. (oyun oynayabilceğim ve aynı zamanda yayın yapabilceğim)
Öncelikle yayın için 2 monitör lazım. Biri 2K 1'i 1080P olsun. Bekle hallediyorum.bana 20k tlye iyi bir masaüstü pc dizer misiniz ben çok anlayamıyorumda. (oyun oynayabilceğim ve aynı zamanda yayın yapabilceğim)
30k tl yi geçmesin yeter.Öncelikle yayın için 2 monitör lazım. Biri 2K 1'i 1080P olsun. Bekle hallediyorum.
aslında sınırım 55k tl ama çok abartmak istemiyorum.Öncelikle yayın için 2 monitör lazım. Biri 2K 1'i 1080P olsun. Bekle hallediyorum.
bana 20k tlye iyi bir masaüstü pc dizer misiniz ben çok anlayamıyorumda. (oyun oynayabilceğim ve aynı zamanda yayın yapabilceğim)
30K deseydin.30k tl yi geçmesin yeter.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında sınırım 55k tl ama çok abartmak istemiyorum.
rM2XNT8C9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
30K deseydin.
ya bana yayındayken fps droplar yaşatmayacak ve valorantta en az 250 fps gormek istiyorum bu sistem benim dediklerime uyguna benziyor.M2XNT8C9 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.www.sinerji.gen.tr
30K deseydin.
Ekipmanlarım mevcut hatta onlarıda yazayım. Hyperx cloud 2,hyperx alloy fps,razer deathadder elite1CH3CL45 kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Geriye ekipmanlar için 5k kalıyor.
Bir tane daha attım. Valorantta 2K da 350-400'leri görürsün.Guzel bir sisteme benziyo
r
ya bana yayındayken fps droplar yaşatmayacak ve valorantta en az 250 fps gormek istiyorum bu sistem benim dediklerime uyguna benziyor.
Teşekkür ederim.Bir tane daha attım. Valorantta 2K da 350-400'leri görürsün.
Osmanlı sikkesine geçersek hepsi düzelecek...Amerika da 2000 ya da 1000 dolara en son bilgisayarı alabilirken, Türkiye de alamıyorsun. ☹?
Güzel bir bilgisayar için Türkiye'de 10.000 TL veya fazlası lazım ki, uzun süreli kullanabilesin. ?
Osmanlı sikkesine geçersek hepsi düzelecek...Amerika da 2000 ya da 1000 dolara en son bilgisayarı alabilirken, Türkiye de alamıyorsun. ☹?
Güzel bir bilgisayar için Türkiye'de 10.000 TL veya fazlası lazım ki, uzun süreli kullanabilesin. ?
Allah sabır versin.Amerika da 2000 ya da 1000 dolara en son bilgisayarı alabilirken, Türkiye de alamıyorsun. ☹?
Aslında benimde güzel bir bilgisayarım var ve ben memnunum. GTX 1660 Super ve Ryzen 5 3600 falan var. Ben sadece çoğu kişinin, bütçesi 2000-3000 TL ve bu bütçeyle, doğru düzgün bir şey alamıyorlar diye üzülüyorum. Hem dolar yüksek nedeni ise TL'nin değerinin düşük olması ve vergiler var bir sürü. Onun için fiyatlar baya artıyor.Allah sabır versin.