İbrahim Emir POLAT
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 78
benim aklımda bu var, peki sizin önerileriniz nedir? bu laptop nasıldır?
i5 13500H'li, RTX 3050 6GB'lı HP Victus 15'i önerebilirim. Wi-Fi kartı sanırsam MT7921, RAM'i DDR4 ve tek M.2 NVMe portu olsa da GPU'sunun VRAM'i 6 GB olduğu için bütçeniz dahilinde alınabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum.benim aklımda bu var, peki sizin önerileriniz nedir? bu laptop nasıldır?
benim attıgımın islemcisi daha iyi değil mi? eğer hp daha iyi ise hangi noktası daha iyidir?i5 13500H'li, RTX 3050 6GB'lı HP Victus 15'i önerebilirim. Wi-Fi kartı sanırsam MT7921, RAM'i DDR4 ve tek M.2 NVMe portu olsa da GPU'sunun VRAM'i 6 GB olduğu için bütçeniz dahilinde alınabilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum.
Öyle ama 4 GB VRAM yetersiz kalıyor. Mesela Dirt 5'de taciz ediyor oyun VRAM yetmiyor diye (gerçi yüksek grafiğe ayarlatmaya müsaade ediyor ona rağmen ama 45 FPS civarı aldığınız yerler oluyor 75 Wattlık RTX 3050 Ti ile).benim attıgımın islemcisi daha iyi değil mi? eğer hp daha iyi ise hangi noktası daha iyidir?
link verebilir misiniz internette satışta bulamadımÖyle ama 4 GB VRAM yetersiz kalıyor. Mesela Dirt 5'de taciz ediyor oyun VRAM yetmiyor diye (gerçi yüksek grafiğe ayarlatmaya müsaade ediyor ona rağmen ama 45 FPS civarı aldığınız yerler oluyor 75 Wattlık RTX 3050 Ti ile).