Soru 2050 yılına kadar dünyada en büyük değişimi ne olarak görüyorsunuz?

Harry Potter1

SDN
SDN
Reaksiyon puanı
57
2050 yılına kadar dünyada en büyük değişimi ne olarak görüyorsunuz?

Son düzenleyen moderatör:
Reaksiyon puanı
4,725
Sanırım tüm dünya ülkelerinde ülkeleri yönetenlerin dünyayı yöneten ailelerin ve Ortadoğu’da oynanan oyunların neticesinde insanların dinden soğup çıkması olacak, pek az kişi Müslüman Hristiyan Yahudi olarak kalır tahminimce, küresel güçlerin istediğide bu zaten.

Öte yandan 2050 li yıllarda yapay zekanın gelişimi üstüne sanırım Terminator filmini gerçek olarak yaşayacaz, Terminator ve 5. Element filmi karışımı gibi birşey olacak dünya.

O filmler boşa çekilmiyor kardeşler

serj

Profesör
Reaksiyon puanı
3,029
Sanayi ve hizmet alanında insanlara olan ihtiyacın gittikçe azalacak olması, insanların daha çok sanat ve sporlara yönelecek olması olabilir.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Cinsiyetsiz toplumlar, et tüketiminin yasaklanması, benzinli ve dizel araç kullanımı yasağı, sadece dijital para, yeni bir çağ dijital paraya geçişten dolayı, bazı ülkelerin o zamana ulaşmaması, sürdürülebilir ve yeşil Dünya söylemlerinin artık sıradanlaşması ve bu konuya çok önem verilmesi, vatandaşlık maaşı, Dünya vatandaşlığı, her ülkede, bir insanın kendi ülkesinde devleti tarafından zulme uğraması yani yabancıya, sana vermediği haklar vs. vermesi gibi. Olumsuz şeyler olacak yani çoğunlukla.

Reaksiyon puanı
4,725
Cinsiyetsiz toplumlar, et tüketiminin yasaklanması, benzinli ve dizel araç kullanımı yasağı, sadece dijital para, yeni bir çağ dijital paraya geçişten dolayı, bazı ülkelerin o zamana ulaşmaması, sürdürülebilir ve yeşil Dünya söylemlerinin artık sıradanlaşması ve bu konuya çok önem verilmesi, vatandaşlık maaşı, Dünya vatandaşlığı, her ülkede, bir insanın kendi ülkesinde devleti tarafından zulme uğraması yani yabancıya, sana vermediği haklar vs. vermesi gibi. Olumsuz şeyler olacak yani çoğunlukla.
Doğru cinsiyetsiz dinsiz ve milliyetsiz toplumlar tek düze insanlar, dijital para konusunu çok yerde izledim ama vehametini anlayamadım fiziki para olmayınca ne olacak anca güvenli olmama paraya çökme durumu olacak ne bileyim devletler zor durumda tüm halkın parasını alcak sanırım başka sorunu yok.

O son aşama bence Furkanım o tahinimce bu yüzyılın sonlarına doğru olur sen ben görmeyiz yada sen 85 yaşında falan olursun 😂

Rabbim önce sağlıklı muhtaç etmeyecek uzun ömür versin 🤲

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,897
Doğru cinsiyetsiz dinsiz ve milliyetsiz toplumlar tek düze insanlar, dijital para konusunu çok yerde izledim ama vehametini anlayamadım fiziki para olmayınca ne olacak anca güvenli olmama paraya çökme durumu olacak ne bileyim devletler zor durumda tüm halkın parasını alcak sanırım başka sorunu yok.

O son aşama bence Furkanım o tahinimce bu yüzyılın sonlarına doğru olur sen ben görmeyiz yada sen 85 yaşında falan olursun 😂

Rabbim önce sağlıklı muhtaç etmeyecek uzun ömür versin 🤲
İkimiz de göreceğiz abi. :)
Amin cümlemize.