juniormustafa
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Ben iPhone 14 Plus aldım 3 aydır kullanıyorum, çok memnunum.
Merhabalar,1 aydır 14 Pro kullanıyorum en fazla 4 sene kullanmayı planlıyorum umarım 128 gb 4 senede bana sinir krizi geçirtmez
14 Pro'dan sonraki İPhone'um 256 GB olacak.
Hocam benim 4 sene kullandığım Xiaomi Mİ9T 128 gb idi bana yetiyordu umarım İPhone 14 Pro'da 128 gb beni 4 sene götürür. Dediğim gibi bundan sonraki telefonumun hafızası en az 256 gb olacak ve tabiki İPhone'dan devam edeceğim.Merhabalar,
Hiç birşey olmaz rahat rahat kullanırsın, normalde 256 GB aşağısı alınmamalı bence.
İyi Forumlar...
Dostum, güncellikle alakası yok bunun. Apple, satış politikası gereği yeni bir jenerasyon yayınladığında önceki jenerasyonun Pro modelleri orjinal mağazada satıştan kalkıyor.iPhone 6/7/8/11 serisini vs. anladım ama iPhone 12/13 serisi az çok diğerlerine göre güncel cihazlar sayılır nasıl orijinal mağaza da nasıl bulunmaz hayret ettim.![]()
Teknosa'da mevcut hocam istedikten sonra bulunabilir.iPhone 6/7/8/11 serisini vs. anladım ama iPhone 12/13 serisi az çok diğerlerine göre güncel cihazlar sayılır nasıl orijinal mağaza da nasıl bulunmaz hayret ettim.![]()