turk telekom da böyle yavaşMesaj otomatik birleştirildi:
Vodafonun bu hız gerçek mi ya![]()
Bu aralar bir tarife değiştiriyim diyorum teknosacell 30gb ile turkcell 16gb arasında kaldım ama bu hız konusu beni düşündürüyorturk telekom da böyle yavaş
5g için alt yapı hazır değil turkiyede,gelmesi 6 ayı bulur diye düşünüyorum4G devri bitti benim için artık 5g bekliyorum iphone güncelleme ile 5g yi kullanıma açtı fakat operatörlerimiz den ses soluk yok bölgemde 4g min 15 maks 50-100 arası gidip geliyor yoğun bölgedeyim akşam saati tabi 20 üstü görürsem seviniyorum
Bu hız ne böyle
6 ay olsa iyi hocam gene5g için alt yapı hazır değil turkiyede,gelmesi 6 ayı bulur diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu hız ne böylevodafoneda 30da 1ini zor görüyoruz ben de geçtim turkcelle 2 güne hat açılır bakalım kaç hız vericek
Upload iyi de download çol düşük
En iyi ihtimal üzerinden konuştum hocam yoksa tr de 20 tane 5g baz istasyonu zor vardır6 ay olsa iyi hocam geneşuan sadece istanbul havalimanında denk geldim daha bunun ihalesi var varda var ses seda yok hiç.
Hangi operatörDün mobil veride hız testi yaptım 0.3 mbps çıkıyordu. Zaten hiçbir şey yüklenmiyordu. Konuyu görünce tekrar yaptım 20 mbps ortalama sonuç verdi
Vodafone.Upload iyi de download çol düşük
çıkmış
En iyi ihtimal üzerinden konuştum hocam yoksa tr de 20 tane 5g baz istasyonu zor vardır
Hangi operatör
Vodafone sıkıntı gerçekten çekse bile 1-2mbsp hızında oluyor hiçbir işe yaramıyor zaten ,sonunda kurtuldum ben vodafonedanVodafone.
Apple 5G yi de aktif etti ama 4G den üstüne çıkamadık çıkamıcaz. İhaleleri yapılmadı hala. 4G bile oturmadı. Dağda çekiyor şehrin göbeğinde iş yerimde ve evde çekmiyor delirecek gibi oluyorum
Turkcell i önceden bildiğim için Vodafone'da kanım çekildi taahhüt bitsin diye gün sayar olmuştum. Parasının hakkını veriyorlar ne diyelim5g için alt yapı hazır değil turkiyede,gelmesi 6 ayı bulur diye düşünüyorum
Bu hız ne böylevodafoneda 30da 1ini zor görüyoruz ben de geçtim turkcelle 2 güne hat açılır bakalım kaç hız vericek
Turkcellden başka şuanlik çare yok gibi duruyorVodafone.
Apple 5G yi de aktif etti ama 4G den üstüne çıkamadık çıkamıcaz. İhaleleri yapılmadı hala. 4G bile oturmadı. Dağda çekiyor şehrin göbeğinde iş yerimde ve evde çekmiyor delirecek gibi oluyorum
Hocam 1.5mbps yeter her şeye daha ne olsunÇok saçma o kadar paket var ama kullanamıyorum çok saçmaaa
Ekli dosyayı görüntüle 181070
135 liraya sınırsız face insta youtube spoti 25gb int olunca cazip geliyor ama kullanamıyorsun saçmalık burada yaniTurkcellden başka şuanlik çare yok gibi duruyor
Hocam 1.5mbps yeter her şeye daha ne olsun![]()
Bugün turkcell geçtim Vodafone max 15 veriyodu turkcell 110 veriyo135 liraya sınırsız face insta youtube spoti 25gb int olunca cazip geliyor ama kullanamıyorsun saçmalık burada yani
Hangi paketi yaptınız ?Bugün turkcell geçtim Vodafone max 15 veriyodu turkcell 110 veriyo![]()