Haber 2023-02-20 BeInCrypto: ABD Merkezli Borsanın Kurucusundan BTC Boğa Sezonu Yorumu

Bu konuyu okuyanlar

tafıl

Öğrenci
Katılım
26 Nisan 2022
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
31
KISACA
  • Küresel piyasalar yeni haftaya sakin başladı.
  • Kripto para piyasasında ise hareketlilik sürüyor.
  • Boğa sezonunu neyin başlatacağına dair yorumlar ise paylaşılmaya devam ediliyor.

2023 yılı kripto para piyasası açısından pozitif başladı. Bitcoin, dönem içerisinde 16.000 dolar seviyelerinden 25.000 dolar seviyelerine yükseldi. Bu yükselişin bir boğa sezonu başlangıcı olup olmadığına dair ise farklı yorumlar geldi.

Gemini borsasının kurucularından Cameron Winklevoss da bu konuya dair görüşlerini paylaştı. Winklevoss, kripto para piyasasında bir sonraki boğa sezonunu Asya’nın başlatabileceğini belirtti:

“Benim tezime göre bir sonraki boğa koşusu Doğu’da başlayacak. Kripto paraların küresel bir varlık sınıfı olduğunu Batı’ya özellikle de ABD’ye hatırlatacak. Bunun için iki seçeneğin var olduğunu öğrenecekler: onu kucaklayın ya da geride kalın. Durduramazsınız.”

Winklevoss paylaşımlarında, kripto para birimlerine açık kurallar koymayan her hükümetin geride kalacağını düşündüğü de belirtti.

Bilindiği üzere Asya, büyük bir kripto para topluluğuna ev sahipliği yapıyor. Güney Kore, Japonya, Singapur ve Hindistan gibi ülkeler birçok blok zincir projesinin merkezi konumunda bulunuyor.

Ancak kıtanın en büyük ülkesi Çin’de kripto para yasakları hala devam ediyor. Fakat son dönemde, Çin’de yasakların gevşetileceği ve bunun Bitcoin (BTC) gibi kripto para birimlerine büyük bir yükseliş getirebileceği yaygın bir şekilde konuşuluyor.


Kaynak: BeInCrypto TR
 
Üst