Almanı tavsiye etmem.Sahbinden 'de 2100 TL 'ye temiz bir Redmi Note 7 telefon buldum. Sizce bu telefon 2022 'de iyi olurmu? Alayım mı?
2 3 sene önce kullanan bi tanıdığımda hayalet ekran sorunu çıktı. Bendede sorun çıkartırmı
Alinmaz. Uygun fiyat bile olsa eski telefon için değmez.Sahbinden 'de 2100 TL 'ye temiz bir Redmi Note 7 telefon buldum. Sizce bu telefon 2022 'de iyi olurmu? Alayım mı?
2 3 sene önce kullanan bi tanıdığımda hayalet ekran sorunu çıktı. Bendede sorun çıkartırmı
Kesinlikle alınmaz illa Android alacaksan Samsung al kesenin ağzını aç derimSahbinden 'de 2100 TL 'ye temiz bir Redmi Note 7 telefon buldum. Sizce bu telefon 2022 'de iyi olurmu? Alayım mı?
Mümkünse başka bir cihaz alın. Tek iyi yani, Windows 10/11 kurulması zaten şu an da:Sahbinden 'de 2100 TL 'ye temiz bir Redmi Note 7 telefon buldum. Sizce bu telefon 2022 'de iyi olurmu? Alayım mı?
Yurtdışı olayına güvenmedim pek. Güvenilir mi bilmiyorum.o paraya yurt dışı alın sıfır 500 daha ekleyin
alınmazSahbinden 'de 2100 TL 'ye temiz bir Redmi Note 7 telefon buldum. Sizce bu telefon 2022 'de iyi olurmu? Alayım mı?
S22 ile S22 plus alınmaz.S22 ailesinde 8 gen 1 denilen sorunlu işlemciye rağmen alınacak tek cihaz S22 ultradır.Bu arada Samsung alınacaksa S21 veya S22 serisi öneririm A serisi bana dandik geliyor her ne kadar A52 ve A72 güzel cihazlar olsa A10-20-30'dan uzak durulmalı M serisi de kesinlikle önermem uzun lafın kısası Android tarafında giriş ve orta segment önermiyorum
S22 Ultra da çok kaba duruyor be hocam S22+ daha kibar duruyor benceS22 ile S22 plus alınmaz.S22 ailesinde 8 gen 1 denilen sorunlu işlemciye rağmen alınacak tek cihaz S22 ultradır.
S22 plus ile S22 işlemciden dolayı çok ısınıyor.Ultra modelde soğutma sistemi var.S22 ultradaki ısınma diğer cihazlar gibi normal bir ısınma.S22 Ultra da çok kaba duruyor be hocam S22+ daha kibar duruyor bence
Diğer cihazlar gibi derken? 2022 yılında çıkan iPhone 13 haricindeki tüm amiral gemilerinden daha serin çalışıyor S22.S22 plus ile S22 işlemciden dolayı çok ısınıyor.Ultra modelde soğutma sistemi var.S22 ultradaki ısınma diğer cihazlar gibi normal bir ısınma.