Ulaş altinok
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
6000 tl veya 6500 civarında oyun bilgisayarı önerir misiniz, iyi forumlar.
6000 tl veya 6500 civarında oyun bilgisayarı önerir misiniz, iyi forumlar.
Bütçeyi biraz aşmıyor ayrıca fiyat/performans bir sistem değil. Ben pek beğenemedim.Aquarius 5A-KARNE | Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5A-KARNE oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Bütçenizi biraz aşıyor ama.![]()
Daha iyi öneriniz varsa atabilirsiniz.Bütçeyi biraz aşmıyor ayrıca fiyat/performans bir sistem değil. Ben pek beğenemedim.
Teknobiyotik FR5700 Fırsat Sistemi - AMD Ryzen 5 3500 3.6GHz, GTX1660 SUPER 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
Bence bu alınılabilir ama hocalarım bir baksın.
6 binlik bir bütçeyle 2. el alınmazİkinci el bakın.
Neden alınmasın öyle bir kural mı var ? Tertemiz garantili ürünler var. Kendi bilgisayarımın işlemcisi, ekran kartı, anakartı ikinci el gayet de memnunum.6 binlik bir bütçeyle 2. el alınmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Lord X | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Gainward RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Fiyat performans değil ve ben beğenmedim mi?! O fiyata gayet güzel bir bilgisayar. Dolar kaç ve de vergiler de var farkındaysan. Ne bekliyorsun 6.000 TL bütçe ile RTX 3060'lı full sistem mi olacak? RTX 3060 çıkınca, tek başına o fiyatlarda olur zaten.Bütçeyi biraz aşmıyor ayrıca fiyat/performans bir sistem değil. Ben pek beğenemedim.