• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2021 Imac M1 Alinirmi

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Evet arkadaşlar soru açık ve net yeni nesil imac alinirmi fiyatına göre nasıldır sizin yorumlarınız nelerdir

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
iPad de alacam yaninada ya M1 Air yada bu yeni çıkan imac düşünüyorum zati bi monitoum var imac in yanına dikey yerleştirip kodları onda yazarım imac dede renk düzenlemesi falan görünümü sağlam olur
iPad daha çok literatür taraması makele okumak için alcam kod işi onda sıkıntı 5 dönüm biber ektim salçalık başlarına bi iş gelez ise hasar sonu işlem tamam

ReznooW

Asistan
Reaksiyon puanı
366
2021 xx large ipad pro modelidir o yanlışınız var

Deli_yazilimci

Asistan
Reaksiyon puanı
107
Kactane yazilimci ile konuştum hemen hemen hepsi Apple ci çıktı daha stabil renk doğruluğu falan adamlar hayran xx large iPad pro olsun dert değil kod yazdığım sürece dert etmiyorum tek sıkıntım 16 GB lik versiyonu göremedim sitesinde şimdiki laptop ile çoğu işleri yapıyorum ama daha kafası bulanmaya baslamis almışken iyi olsun ekranı çok met ediyorlar gözler zati bozuk belki daha az bozar o ekran?