2020'de XS Max alınır mı?

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
XS Max almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ya da 11 mi almalıyım?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
İşlemci ve kamera açısından 11 daha iyidir ama elegant görünüşten çok uzak mesela Xs Max'in altın rengi mücevher gibi duruyor ama 11 ve Xr çok kaba ve çirkin. Bir de güncelleme avantajı var 11'in. Ama ne olursa olsun bu kadar para verip en iyisini almak daha mantıklı, o yüzden 11.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci ve kamera açısından 11 daha iyidir ama elegant görünüşten çok uzak mesela Xs Max'in altın rengi mücevher gibi duruyor ama 11 ve Xr çok kaba ve çirkin. Bir de güncelleme avantajı var 11'in. Ama ne olursa olsun bu kadar para verip en iyisini almak daha mantıklı, o yüzden 11.
Eklemeyi unuttum bir de ekran meselesi var. Yalan yok en son Turkcell mağazasında gördüm 11'i bir kendi telefonuma baktım bir 11'e hani 1080p'den 240p'ye düşer ya bazen görüntü aynı o hesap oldu. Ekran konusu da önemli bir mesele yani. Ama şu an oled panelli bir cihaz kullanmıyorsanız ya da daha önceden iPhone kullanıysanız çok da yadırgamazsınız.

Son düzenleme:

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

Eklemeyi unuttum bir de ekran meselesi var. Yalan yok en son Turkcell mağazasında gördüm 11'i bir kendi telefonuma baktım bir 11'e hani 1080p'den 240p'ye düşer ya bazen görüntü aynı o hesap oldu. Ekran konusu da önemli bir mesele yani. Ama şu an oled panelli bir cihaz kullanmıyorsanız ya da daha önceden iPhone kullanıysanız çok da yadırgamazsınız.
anladım.bende ekran konusundan dolayı tercih etmek istemiyorum 11 nede olsa 2023'e kadar xs güncelleme alacak

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
anladım.bende ekran konusundan dolayı tercih etmek istemiyorum 11 nede olsa 2023'e kadar xs güncelleme alacak
Orası öyle ama kamera konusu da çok önemli.
Bugüne bugüne karanlık mod ve geniş açı gibi özellikler yabana atılacak şeyler değil. Siz ilk önce önceliklerinizi belirleyin ona göre bir tercih yapın.

anonimbey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Orası öyle ama kamera konusu da çok önemli.
Bugüne bugüne karanlık mod ve geniş açı gibi özellikler yabana atılacak şeyler değil. Siz ilk önce önceliklerinizi belirleyin ona göre bir tercih yapın.
günlük yaşamda kameranın pek önemi yok.Yıl bir kere fotoğraf çekiliyoz ama ekran günlük kullanmada önemli.

fehmiakca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
XS ile 11'i Aynı anda kullanıyorum. Evet XS ekranı daha kaliteli ancak 11 ekranı da ucuza LCD kullanan androidler gibi değil o da oldukça yeterli. İkisi de seni üzmeyecektir. Ben olsam 11 alırdım. Hem daha ekonomik olacak hem de kamerası gerçekten mükemmel. XS ile kıyaslayınca çok ciddi pil farkı var ama XSMax o sorunu yaşatmayacaktır sana.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Aynen.

Xs Max öneririm.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
iPhone XS Max in artıları
+Ekran Kalitesi
+Ekran kasa oranı
+Tasarım
+Video stabilizasyonu

iPhone 11 in artıları
+Batarya
+Performans
+Video ve kamera performansı

İkisi arasından benim tercihim iPhone XS Max olurdu.

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
İphone 11'in kamerasında geliştirmeler var XsMax den daha iyi. Performansları neredeyse aynı.
Acaba Kamera için XsMax'in ekranından vazgeçilirmi ?

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
eğer telefonu 2-3 sene kullanıp değiştireceksen xs max derim ama telefonu 4-5 sene kullanacaksan 11 derim çünkü işlemci farkları açısından neredeyse şu an hiç fark yok ama artık aradan uzun seneler geçtikten sonra bu fark çok hissedilir. Eğer kamerası ve performansı üst düzey olsun tasarımı önemli değil diyorsan 11 derim ama elime aldığımda premium his versin tasarımı çok iyi olsun ve bunun yanındada müthiş bi ekran ve performans istiyorsan xs max derim.

teknopower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tabikide alınır XS Max in yanında iPhone 11 i önermem ve alacağınız XS Max sizi çok üzün süre kolaylıkla götürebilir.
Evet Xs Max hakkında doğru diyorsun. Fakat şöyle bir durum var, bence iphone 11'in ekranına kötü demek mümkün değil. Şu zamana kadar kullandığımız telefonları göz önünde bulundurursak İphone 11'in ekranı sırıtmıyor yanlarında. Yani günlük kullanımda iphone 11'in ekranı gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Ha eğer fotoğrafçılıkla uğraşıyorsan ya da oyun oynarken iyi ekranda oynamak istiyorsan Xs Max tercih edilmeli. Performans ve kamera konusunda İphone 11 daha iyi.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Evet Xs Max hakkında doğru diyorsun. Fakat şöyle bir durum var, bence iphone 11'in ekranına kötü demek mümkün değil. Şu zamana kadar kullandığımız telefonları göz önünde bulundurursak İphone 11'in ekranı sırıtmıyor yanlarında. Yani günlük kullanımda iphone 11'in ekranı gayet yeterli olacağını düşünüyorum. Ha eğer fotoğrafçılıkla uğraşıyorsan ya da oyun oynarken iyi ekranda oynamak istiyorsan Xs Max tercih edilmeli. Performans ve kamera konusunda İphone 11 daha iyi.
Sizin dediklerinize aynen katılıyorum.