2020 yılında halen 8 plus alınır mı?

Hepbiyerdeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında başlık 2020 yılında 8 plus mı alınmalı yoksa Xr mı şeklinde olacaktı ama 8 plus önceliğimiz olduğundan bu şekilde açtım.
Evet 2020 yılında 128 gblık 8 plus mı alınmalı yoksa aynı fiyat aralığında olan Xr mı alınmalı?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Xr'ı tercih etmek çok daha mantıklı olur. Hem görünüş olarak eski bir cihaz hem de donanım olarak.

• Beğen
Reactions: STB

bwr

Doçent
Reaksiyon puanı
758
Alınır ama üst serisi çıkmasına rağmen fiyatı düşmedi biraz pahalı.

Hepbiyerdeyiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açıkcası 8 plus önceliğim sadece portre modu üzerinden kaynaklı. Xr'da olmayan 2. tele kamera beni 8 plus almaya itiyor fakat günümüzde 3 seneyi aşkın bir zaman aralığına sahip telefona xr fiyatı vermek beni kararsızlaştırıyor. 8 plus alıp güncellemeler üzerinde elimde patlamasından korkuyorum.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Aslında başlık 2020 yılında 8 plus mı alınmalı yoksa Xr mı şeklinde olacaktı ama 8 plus önceliğimiz olduğundan bu şekilde açtım.
Evet 2020 yılında 128 gblık 8 plus mı alınmalı yoksa aynı fiyat aralığında olan Xr mı alınmalı?
Alınabilir fakat XR almak daha mantıklı olur.

• Beğen
Reactions: STB

26¥¥26

Profesör
Reaksiyon puanı
1,553
Telefonu görünce güzel diyorsun fiyatı görünce sırtından vurulmuş gibi oluyorsun.O fiyat alınmaz.

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
alınmaz bence xiaami redmi note 9 veya 8 al 4 bin lira gezz dolaş

Reaksiyon puanı
8,191
8 Plus bence de artık sıfır olarak alınmaz. iPhone Xr veya iPhone SE almanızı öneririm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak ikinci kamera için almak saçma bir düşünce hiç kafaya takmayın onu. SE de Xr da kamera olarak daha başarılı. Sadece 2x optik yaklaştırması var 8 Plus'ın o da cihaz almak için bir kriter değil.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Açıkcası 8 plus önceliğim sadece portre modu üzerinden kaynaklı. Xr'da olmayan 2. tele kamera beni 8 plus almaya itiyor fakat günümüzde 3 seneyi aşkın bir zaman aralığına sahip telefona xr fiyatı vermek beni kararsızlaştırıyor. 8 plus alıp güncellemeler üzerinde elimde patlamasından korkuyorum.
Xr onu yazılım ile hallediyor. Eğer farklı nesneleri çekme konusunda tedirginseniz bu bir yazılımsal kısıtlama olduğu için uygulamalar ile halledilebilir.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
İkisinide salla Se 2020 al geç.

Charismax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
dolar uçuk şu zamanda iphone almak doğru bir tercih değil bence

slymnasln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Hemen hemen 2 cihazda birbirine çok yakın. Her iki cihazı da kullanma fırsatı buldum. Xr’ın pili gerçekten çok iyi. 8 plus’ım pili de gayet iyi. Ama bir xr kadar değil. Kamera her iki cihazında benzer. Dediğin gibi optim zoom 8 plus’da olduğu için portre modlarını bir tık daha iyi çekiyor 8 plus. Birçok Apple cihaz aldım. Kullanım zevki açısından en çok beğendiğim 8 plus’dır. Yok ekran kasa oranıymış yok bilmem neymiş vs vs bunlara hiç takılma. . 8 plus halen alınır cayır cayır da kullanılır 3-4 sene kafan rahat olur.

CcerkesS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ben fotoğraf konusunda 7 plus ın 2. kamerasına o kadar alışmışım ki 8+ ile XR arasında kalıp XR aldıım.

Ancak tek üzen tarafı kamerası portre modunda insanın dibine girmeden insan oldugunu anlamıyor

Nesne nin portresini de çekemediği için ve de o 2x optik zoom ne kadar önemli olabilir ki diyenlerin ağzına lahmacun küreğiyle vurasım geliyor.

Kısaca benim tek üzüldüğüm 8+ almadığıma pişman oldum dediğim kısım 7+ ın portre noduna alışık olmamdan ötürü kamerasını sevemedim.

Ama şu da var selfie kamerasına diyecek sözüm yok. Ön kamera portre modu gayet tatminkar sonuçlar veriyor.

Pil konusuna gelecek olursak kesinlikle pili pişman etmez
.
Düşük Güç Moduna alıp gün boyu kullanayım dersen 2 gün rahat kullanırsın.
7+ varken powerbank sız gezemiyordum.

Gün içinde sıradan kullanımda (oyunsuz) sabah 9 da şarjdan çekseniz 15 de % 40 falan anca kalıyordu.

XR da aynı kullanımla 75-80 görebiliyorum.

Kısaca kameraya pek takılmayacaksan XR tercih et diyorum 7+ dan XR a geçmiş biri olarak