2020 MAFIA I %100 Türkçe Yama Çalışması/Tanıtımı

Bu konuyu okuyanlar

The_J0ker

Öğrenci
Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Bugün buradan Mafia: City of The Lost Heaven oyununu çevirdiğimi duyurmak istedim. Oyun için halihazırda bir yama bulunuyor fakat oyunun layığıyla çevirildiğini düşünmüyorum, mevcut yama yeteri kadar kaliteli değil. Oyunu tek başıma çevirmeye başladım ve henüz başındayım, bir aksilik olmazsa önümüzdeki aya veya daha kısa sürede hazır olur diye düşünüyorum.



Mafia: City of Lost Heaven bana göre gelmiş geçmiş en iyi oyunlardan biri, ayrıca bugüne dek görebileceğiniz en kaliteli senaryoya sahip oyun. Senaryoyu ve oyunu derinden anlayabilmeniz için çevirmeye uğraşıyorum.



Yama ile ilgili detayları bugün veya yarın yayınlayacağım tanıtım videosu ile öğrenebilirsiniz. Sorunuz, merak ettiğiniz herhangi bir şey olursa özel mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Takdir edersiniz ki tek başına oyun çevirmek pek kolay değil, desteklerinizi bekliyorum.



ImageThumbnail2.aspx




Tanıtım Videosu:


Yama tamamlandığında yine bu kanal aracılığı ile yayınlayacağım. Yama hakkındaki düşüncelerinizi fikir ve önerilerinizi bana burdan iletirseniz çok müteşekkir olurum.
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst