2020 İPad Pro aldım memnun kalır mıyım?

Egocuk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Apple Online store üzerinden İPad Pro 2020 12.9 inch 128 GB uzay grisi aldım. 1 ay sonra ürün inşallah elime ulaşacak. Yalnız tek sorum memnun kalacakmıyım ? Hakkı abi ye instagram dan sordum “keşke almasaydın” dedi. Neden dedi bilmiyorum ama sizin de yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada iPad Air 2 den geçiş yapacağım. Eğer boşuna aldıysam 8000 TL yi boşuna mı verdim Valla kalpten gidicem yardımcı olun.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz iPad Pro'yu ? (oyun, film, yazı vs.)

Reaksiyon puanı
6,373
Ipad pro alabiliyorsanız her şekilde memnun kalırsınız zaten.

Ekran, batarya süresi, işlemci, çok önemli olmasa da kamera, tasarım, işlevsellik, kullanışlılık konularında yani her konuda memnun eder. Özellikle de yanına bir apple pencil alırsanız gerçekten inanılmaz kullanışlı ve güzel oluyor.

Egocuk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ne amaçla kullanmayı düşünüyorsunuz iPad Pro'yu ? (oyun, film, yazı vs.)
Şöyle ki hepsi için ben bilgisayar yerine ipad kullanan bir öğrenciyim ve hepsini yapıyorum. 2014 ten beri ipad air 2 kullandım 6. Yılındayım hala çalışıyor ama yakında güncelleme desteği bitecek. Ben de bari yeni bir ipad alayım alırken de en iyisini alayım dedim ben de bu ipad i aldım.

Reaksiyon puanı
6,373
Şöyle ki hepsi için ben bilgisayar yerine ipad kullanan bir öğrenciyim ve hepsini yapıyorum. 2014 ten beri ipad air 2 kullandım 6. Yılındayım hala çalışıyor ama yakında güncelleme desteği bitecek. Ben de bari yeni bir ipad alayım alırken de en iyisini alayım dedim ben de bu ipad i aldım.
O zaman yanına alabiliyorsanız klavye ve kalem de almanızı tavsiye ederim biraz tuzlu olur ama onun ile yaptığınız tasarruf verdiğiniz fiyatı geçer.

Egocuk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ipad pro alabiliyorsanız her şekilde memnun kalırsınız zaten.

Ekran, batarya süresi, işlemci, çok önemli olmasa da kamera, tasarım, işlevsellik, kullanışlılık konularında yani her konuda memnun eder. Özellikle de yanına bir apple pencil alırsanız gerçekten inanılmaz kullanışlı ve güzel oluyor.
Aynen yanına apple pencil ve smart keyboard folio alıcam bir de paperlike ekran koruyucusu aldım kargosu bugün geldi ipad den önce

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Bilgisayar yerine iPad kullanıyorsanız kesinlikle değer. Ben de yanında klavye ve kalemini almanızı öneririm. Performansınızı olumlu yönde arttıracaktır.

Egocuk1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayar yerine iPad kullanıyorsanız kesinlikle değer. Ben de yanında klavye ve kalemini almanızı öneririm. Performansınızı olumlu yönde arttıracaktır.
Teşekkür ederim endişemi giderdiğiniz için.