Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
UEFA Avrupa Ligi'nin 2018-2019 sezonu şampiyonu önceki akşam oynanan mücadenin sonucunda İngiliz ekibi Chelsea oldu. Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynanan final maçında Chelsea, Arsenal'ı 4-1 yenerek net bir üstünlük sağladı, kupayı müzesinde götürdü. Bu hadisenin ardından, Avrupa futbolunun en büyüğünün belirlendiği turnuva olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finalin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Peki, Şampiyonlar Ligi finali ne zaman? Liverpool Tottenham maçı hangi kanalda?




Ekli dosyayı görüntüle 72055


Şampiyonlar Ligi'nde final maçının yapılacağı ve Avrupa'nın bu yılki en büyüğünün belli olacağı tarih, futbolseverler tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Liverpool ile Tottenham'ın karşılaşacağı maça kısa bir süre kala, müsabakanın tarih bilgisi araştırılıyor. İşte, Liverpool Tottenham maçı ilişkin tüm detaylar...

Şampiyonlar Ligi'nde final karşılaşması, 1 Haziran'da İspanya'nın başkenti Madrid'de oynanacak. TSİ saat 22.00'de oynanacak karşılaşma, beIN SPORTS’dan naklen yayınlanacak.

Öte yandan bu müsabaka ile Tottenham, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez finale çıkacak. Liverpool ise geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde yine final oynamıştı. O dönem Real Madrid Liverpool’u 3-1 mağlup kupayı almalarına müsade etmemişti.
 
Üst