bahadir3234
Öğrenci
2200 clvari butcem var ve iphone 6 almak istiyorum yıl malum 2017 oldu sizce alınır mı . İphone 5 i büyük ekran icin değiştirmek istiyorum .iphone 6 beni daha cok cezbediyor. Sizce alınır mı ?
Sen ciddimisin kardesAlınır Alınır![]()
6S Plus tavsiye eder misiniz?kesinlikle alma 6 hantal bir telefon iphone un steve jobsdan ayrılmış ilk hali deneme telefonu denebilir hatalar geliştirmeler 6 da denenip 6s 7 diye gitti çok yavas açılan kamerası geç netleyen geç çeken bundan sonra gelicek 2 ios sürümünden sonrasını alamayacak telefon ama 6s şiddetle öneririm eğer illa iphone olmasın ama iyi bir telefon olsun dersen hepsiburadadan s7 alabilirsin öneririm
Alınmaz açık ve net ,illa bir İOS telefon kullanmak istiyorsan 2. el İphone 6s lere bak veya üste az daha koyup 0 6s al...2200 clvari butcem var ve iphone 6 almak istiyorum yıl malum 2017 oldu sizce alınır mı . İphone 5 i büyük ekran icin değiştirmek istiyorum .iphone 6 beni daha cok cezbediyor. Sizce alınır mı ?
Tabiki 6s 6s plus alınabilir cihaz ancak genpada çalışan birçok arkadaşım var plus önermezler ekranı kıran çok oluyormuş eğer büyük ekran istiyorsanız telefonu daha fazla sakınmanız gerekicek6S Plus tavsiye eder misiniz?
Ara model olduğu için ve kasa kalitesizliği yüzünden alınmaz.2200 clvari butcem var ve iphone 6 almak istiyorum yıl malum 2017 oldu sizce alınır mı . İphone 5 i büyük ekran icin değiştirmek istiyorum .iphone 6 beni daha cok cezbediyor. Sizce alınır mı ?
cihazla ne yaptığınıza bağlı. çok oyun oynarım kurcalarım diyorsanız pek önermem fakat sosyal medya konuşma vb. işlemler için yeterli gelecektir.6 beni 3-4 yıl götürür mü ? 32 GB si de çıktı
6 sizi 3-4 sene kesinlikle götürmez. Tekrar söylüyorum KESINLIKLE GÖTÜRMEZ.6 beni 3-4 yıl götürür mü ? 32 GB si de çıktı