Ottoman Empiere
Öğrenci
Bu ürünü satın almak istiyorum. Pil ömründe ve farklı problemleri olduğu söyleniyor. Kutu açılımı yapılmıştı. Acaba bir problemle karşılaşıldı mı? Tavsiye edermisiniz? Kullananlar cevap verirse sevinirim.
Donanımsal bir sıkıntı gördünüz mü kullanıdığınız kadarıyla. Pil süresinde veya ekranında herhangi bir kayma söz konusu mu ?Touch Bar özelliğini pek beğendim ne yalan söyleyeyim.![]()
Teşekkür ederim. Sizden gelecek yorumlara göre ürünü alacağım. Eski 2015 MacBook Pro 15 satıp almayı düşünüyorum çünkü. Kullandığım MacBooktan çok memnunum Touch Bar çok ilgimi çektiği için değiştirmeyi düşünüyorum.Şu anda incelemelerim devam ediyor. Yaklaşık bir kaç gün içerisinde videoyu yayınlamayı düşünüyorum. Bazı soru işaretLeri var. Bu inceleme videosunu izledikten sonra satın alma kararınızı verirsiniz çok sevinirim.
Ama bu Usb-C insanı biraz sinir edecek türden şu an da dönüştürücü donanım ön siparişe verilmiş durumda,yani bağlantı anlamında çözüm var.Ama kendi paran ile kısıtlanıyorsun.Teşekkür ederim. Sizden gelecek yorumlara göre ürünü alacağım. Eski 2015 MacBook Pro 15 satıp almayı düşünüyorum çünkü. Kullandığım MacBooktan çok memnunum Touch Bar çok ilgimi çektiği için değiştirmeyi düşünüyorum.
Çok büyük bir fark olmadığından dolayı mı ? Yoksa batarya veya başka bir sorunla karşılaştığınız için mi? Bağlantı girişleri hariç 2015 macbook prodan eksik bir yönü var mı ?yakında son kararımı söylerim ama şunu diyeyim: satın almazdım sanırımeski modele para verirdim
Abi daha çok porta sahip olması açısından iyi değil mi?yakında son kararımı söylerim ama şunu diyeyim: satın almazdım sanırımeski modele para verirdim