2016 Güz Dönemi AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı

Bu konuyu okuyanlar

Hakan Göçmez

Asistan
Katılım
11 Ocak 2017
Mesajlar
343
Reaksiyon puanı
24
Puanları
18
Yaş
33
6rEEG3.jpg


2016 Güz dönemi AÖF sınav sonuçları açıklandı. Sınavlara giren öğrenciler portal üzerinden giriş yaparak sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

2016 güz dönemi AÖF sınavları tamamlandı. 26 Kasım ve 27 Kasım tarihlerinde yapılan oturum ile 2016 güz dönemi AÖF sınavları tamamlanırken, sınav sonrasında gözler sonuçların açıklanmasına çevrildi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi resmi web sitesi üzerinden kontrol edilen 2016 güz dönemi AÖF sınav sonuçları için beklenen resmi açıklama geldi. Yapılan resmi açıklamada sınav sonuçlarının erişime açıldığı belirtilirken, sınavlara giriş yapan kişiler, web portalı aracılığı ile sınav sonuçlarını öğrenebilecek.

AÖF Mazeret Sınavı Yapılacak Mı?

AÖF sınavlarına giremeyen öğrenciler için en büyük soru işareti sınavlar için mazeret sınavı yapılıp yapılmayacağı olmuştu. Fakat AÖF için mazeret sınavı için herhangi bir düzenleme mevcut değil ve bu nedenle hiçbir sınavda mazeret sınavı yapılmıyor. Mazeret sınavı yerine ise öğrencilerin yıl sonunda yapılan tek ders sınavlarına girmesi mümkün.

AÖF Sınav Tarihleri

26 Kasım ve 27 Kasım tarihlerinde yapılan sınavların ardından bir sonraki sınava geçiş yapıldı. Bir sonraki sınavlar dönem sonu sınavı olarak 14-15 Ocak 2017 tarihlerinde yapılacak. Bu sınavların ardından ise güz dönemi sona erecek. Yapılacak tek ders sınavı ise 15 Temmuz 2017.
 
Üst