2014 Yeni Model Nissan Qashqai

Bu konuyu okuyanlar

realdgnc

Doçent
Katılım
1 Mart 2013
Mesajlar
720
Reaksiyon puanı
7
Puanları
18
Yaş
27
Ülkemizdede büyük ilgi gören Nissan’ın Crossover temsilcisi Qashqai 2. jenerasyonuna kavuştu. Tasarımda markanın yeni yüzüne kavuşan Qashqai’ın ağabey X-Trail ile olan benzerliği dikkat çekici. Yeni Qashqai ilk etapta 1.2 Turbo benzinli,1.5 ve 1.6 dizel motorlar ile satışa sunulacak. Ülkemize geliş tarihi henüz net değil.

tpq1.jpg



ztht.jpg



zsba.jpg



[video=youtube;Mi1-yyDw608]http://www.youtube.com/watch?v=Mi1-yyDw608[/video]


[video=youtube;xOGm7iVOaFk]http://www.youtube.com/watch?v=xOGm7iVOaFk[/video]

Kaynak: http://www.otomobildunyam.com/nissan-qashqai-yenilendi/
 

VincentVega

Müdavim
Katılım
29 Ağustos 2007
Mesajlar
2,666
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
İç mekan tasarımı eski kasaya göre çok güzel olmuş.
 

bykursad

Öğrenci
Katılım
5 Temmuz 2009
Mesajlar
72
Reaksiyon puanı
0
Puanları
6
Arka farları görünce focus'a benzettim :)
 

grkn-g

Doçent
Katılım
30 Kasım 2011
Mesajlar
883
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
nissan ford la tasarım anlaşması falanmı yaptı benim haberim yok iç dış bildiğin ford hele arkadaki ablemi değiştir tam ford
 

onderistekli

Öğrenci
Katılım
9 Ekim 2015
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
2012 model nissan quashqai arac sahibiyim ve turbo borusu patlamasi nedeniyle yolda kaldim ve yetkili serviste dunya para odedim. Yetkili serviste ayni arizadan dolayi 4 adet daha araba vardi. serviste gulumseyerek sizindemi turbo borunuz patladi cevabini aldim. 60000 kmde yetkili serviste bakimlari yapilmis bir araba garantisinin bitmesinden sadece 3 ay sonra bu arizayi vermesi cidden manidar.
turbo borusu patlamasi sonucu dolan dizel partikul filtresi (yenisi 6000 tl) ile ise halen ugrasiyorum. Motor ariza lambasini yakiyor. Nissan ise bu arizanin kronik oldugunu kabul etmiyor ama bu arizanin kronik oldugunu kendileri/sanayi herkes cok iyi biliyor. ( sikayet var sitesinde en az 30 sikayet var hatta arabasinda yangin cikan var)
NISSAN hic bir suretle turbo borusu arzasi ve sonrasinda cikan arizalari kabullenmediginden bende BIMER'e yazdim. Bu arizanin kac arabada olustugunu, kronik olup olmadigini vs.
Ve sonuc olarak
SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
[email protected]
0 (312) 201 54 51
diye bir yere yonlendirdiler. bu mudurlukle kurdugum telefon koordonesi sonrasinda bu mudurlugun boyle kronik arizalara devlet yetkisiyle mudahele edip arac toplattirmaya kadar yetkili oldugu bilgisine Ulastim.
Talebim uzerine nissan firmasina resmi bir yazi gonderildi ve 1 ekim 2015 te firma gayet yuvarlak bir cevap ile konuyu gecistirdi. Takiben ayni mudurlukte calisan Mehmet bey ile irtibata gectim. (0312) 201 54 78. Bu kadar genel olan bir sorunla ile ilgili yetkili devlet makami olan SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ile iletisime gecen tek kisinin ben oldugunu soylediler. Sikayet var sitesinde onlarca sikayet olmasina ragmen asil sikayetin iletilmesi gereken yere iletilmemis olmasi ilgincime gitti dogrusu.
Sonuc olarak nissan arabalarin turbo sistemi ile ilgili sikayetiniz var ise Yukarida belirttigim email adresine mail atiniz veya verdigim telefon numarasini arayiniz lutfen.
SANAYİ ÜRÜNLERİ GÜVENLİĞİ VE DENETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ne yeteri kadar basvuru yapildiginda devlet bunun hesabini soruyor hocam. Bu mudurluk kusurlu buldugu araclari toplatma konusunda firmayi yonlendirebiliyor. Baska bir deyisle nissan bize yaptigi uc kagitciligi bu mudurluge yapamiyor.
Bu kan emici firmaya geregini yapalim arkadaslar. Benzer problemleri yasiyan tum arkadaslar detayli bilgi icin benimpe irtibata gecsin.
 

nubsaa

Öğrenci
Katılım
15 Kasım 2017
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
38
araba 10 numara ama ana bayi dahil bayiler 5 para etmez başka markaları tercih edin arkadaşlar adamlar verdikleri sözü tutmadığı gibi mağdur olmanız için ellerinden geleni yapıyor. paranızla rezil olmak istemiyorsanız bostancıoğlundan uzak durun mesela. ben yandım siz yanmayın.
 

Son mesajlar

Üst