2014 Mercedes S serisi bu mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
2014 Mercedes-Benz S-Serisi, resmi iç kabin fotoğrafları ile birlikte maskesini tamamen çıkardı!

mercedes-s.jpg

Maybach S-Serisi.Tüm araba dünyasının sabırsızlık ve merakla beklediği 2014 model Mercedes-Benz S-Serisi, Mercedes-Benz firması tarafından düzenlenen resmi çekimler sırasında çırılçıplak bir biçimde casus fotoğrafçıların objektiflerine takıldı!S-Serisi’nin yeni jenerasyon modeli 15 Mayıs’ta Almanya, Hamburg’da tanıtılmak üzere kayıtlara geçmişti ancak aracın dış kısmına ait son derece net fotoğraflar şimdiden basına yansıdı.

Mevcut modelden daha yumuşak hatlara sahip olan Mercedes-Benz’in göz bebeği, cömert bir ön mazgalı LED aydınlatmalı ön farlar ile süslüyor. LED desteğine maruz kalan farlar sadece öndekiler değil, aracın arka farları da LED sistemleri ile donatılmış. Yeni S-Serisi’nin arka ucu, nispeten daha biçimli görünüyor diyebiliriz.
Kayda değer başka tasarım özellikleri arasında iki belirgin karakter çizgisi ile bezenmiş şekilli kapılar, kocaman bir cam tavan, uzun ince krom egzost boruları ve çapraz delinmiş fren pervaneleri bulunuyor.

Günümüzde kullanılan S-Serisi’ne kıyasla yeni model daha az göze batan çamurluklara sahip. Bu tasarım sayesinde aracın genel zarifliği ve şık görüntüsü bir üst basamağa çıkmış.
Standart S-Serisi onbir adet dış renk seçeneği ile sunulurken üç adet yeni renk tercihler arasına ekleniyor: Antrasit Mavisi, Yakut Siyahı ve Elmas Gümüşü. Kabin içerisi ise LED ışıkları aracılığı ile aydınlatılırken sürücüyü içeriye deri ile apaç karışımı bir direksiyon buyur edecek. Araçta tercih edilen ses sisteminin markası ise Burmester. Aydınlatmalı kapı altı plakalarının yanı sıra iki adet 12.3 inç boyutunda ekrana sahip araç gereç demeti ve COMAND bilgi-eğlence sistemi, aracın içerisinde yolcularına eşlik edecek olan diğer ayrıcalıklar arasında bulunuyor.Opsiyonel özellikler arasında ise çevre görüş kamerası, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, arka koltuk eğlence sistemi, Nappa ile designo deri koltuklar için altı adet farklı renk seçeneği ve havayı filtreleyen, iyonize eden, parfüm kokusunu dağıtan Hava Denge Paketi mevcut.

Teknoloji kısmına gelecek olursak, 2014 Mercedes-Benz S-Serisi aktif emniyet kemerlerine sahip olacak. Bu donanım, PRE-SAFE sistemi ile birlikte çalışarak yaşanması çok muhtemel bir kazanın hemen öncesinde otomatik olarak devreye girecek. Sihirli Vücut Kontrolü, Aktif Vücut Kontrolü’nün yeni versiyonu olarak görülürken aracın ilerlemekte olduğu yol üzerinde bulunan bozuklukları bir kamera aracılığıyla tespit ederek, süspansiyonları otomatik olarak etkiyi en aza indirgeyecek şekilde ayarlıyor.
Mercedes-Benz firması S550 4MATIC modelini Ekim ayında tanıtmayı planlarken S63 AMG 4MATIC modeli ise muhtemelen bir ay sonra tanıtılacak. Bu casus görüntüler ise standart bir S-Serisi’ne ait. Aracın daha uzun dingil mesafesine sahip olacak diğer iki versiyonu ise tabi ki coupe ve cabrio modeller. En uzun dingil aralığına sahip olacak araç ise Maybach 57 yerine geçecek ve büyük ihtimalle Pullman kod adıyla anılacak.

255096.jpg

255097.jpg

255100.jpg

255099.jpg

255101.jpg

255221.jpg

255224.jpg

255225.jpg

255226.jpg

255227.jpg

255228.jpg

255229.jpg

255230.jpg

255223.jpg

kaynak

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Almanlar Bu İşi Biliyor Adamlar Yapıyor Ya

Reaksiyon puanı
10,327
ön görünümü bana biraz normal gibi gelse de, arka ve iç görünümü olağanüstü güzel geldi bana.
tabii bu arada zengin'in malı züğürdün çenesi ile birleşince konu olmuş oluyor. :D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Çok güzel araba ama param olsa Bmw 3,20 çok param olsa Bmw X6 sahibi olurdum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Harika birşey rakip olarak resmen rollsroyce ve bentleyi rakip almışlar

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hep söylüyorum, araba var araba var bunları ayırmak lazım şahin'de araba bu da araba, nasıl adalet bu

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Mercedes gibi bir markanın en muhteşem modeline yakışır kalitede olmuş

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bunlar Araba ise Bizimkiler Ne Ya?:laugh:

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
benim ki bunun yanında sütçü beygiri sözde 20 kagıtlık araba :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama çok şükür

ya bu opelim de olmasaydı :)

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu mal bi harika dostum :D Tamam güzel iyi hoşta gücümüz yetecek mi almaya :D

Dr. Oetker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herşeyi iyi güzelde motorundan bahsetmemiş mi ben mi göremedim

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tasarım güzel ama arka tampon pek hoş görünmüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biri audinin üzerine tanımam demiş ama bunda rolls royce ve bentleyi rakip almışlar ve maybachın en iyi koltuklarını koymuş adamlar zaten koltuk resmine bakarsak ultra lüx olduğunu gözü bozuk bile anlar Bunlar benim kışısel görüşümdür isteyen katılır ısteyen katılmaz.
Not: Kusurra bakmayın telden yazdığım için noktalama ve yazım kuralları uymamıs olabilirim

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ön konsol her zaman olduğu gibi yine hoşuma gitmedi fakat gerisi "sHeQiL Olmuş H@nyy" :D :D

sMtt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önde tamamen düz bir lcd panel mi var bana mı öyle geldi? Yani hız devir göstergeleri vs. hepsi sağdakilerle birlikte tek bir panelden yazılımsal olarak verilmiş gibi. Yanlış mı görüyorum :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bunla geziye çıkacaksın işte :D fiyatı herhalde 500-600bin tl civarı olur.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herhalde Ulaşamayacak olmamdan sebep, ilgimi çekmedi, bana göre Ön tasarımı klasik Mercedes, Arka tasarımı ise tek kelime ile berbat olmuş.

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arka kısmını beğenmedim güzel değil bence. Ön kısmı da klasik zaten, her zamankinden. İçini de sağdan soldan her taraftan ışıklandırma vs. yaparak olduğundan daha fazla güzel göstermişler. Kısaca daha iyisini beklerdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BENCE ÇOK GÜZEL OLMUŞ HATTA Panemeraya da arkası olmamış diyenler genelde bu ne iğrenç bir arabadır demişlerdi resimlerden görüpte , ancak yollarda görmeye başlayınca herkesin ağzının suyu akmıştı . Erken konuşmayın arkadaşlar yollarda çok can yakıcı bir görüntüsü olabilir. Birde burda herkes kendine göre düşünüyo bu aracı , yani 15-25 yaş arası kesime hitab edecekmiş gibi ateşli bi tasarım bekliyosunuz ama bu araç öyle olsa abes dururdu bence. olabildiğine ağar olmalı..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BENCE ÇOK GÜZEL OLMUŞ HATTA Panemeraya da arkası olmamış diyenler genelde bu ne iğrenç bir arabadır demişlerdi resimlerden görüpte , ancak yollarda görmeye başlayınca herkesin ağzının suyu akmıştı . Erken konuşmayın arkadaşlar yollarda çok can yakıcı bir görüntüsü olabilir. Birde burda herkes kendine göre düşünüyo bu aracı , yani 15-25 yaş arası kesime hitab edecekmiş gibi ateşli bi tasarım bekliyosunuz ama bu araç öyle olsa abes dururdu bence. olabildiğine ağar olmalı..
Bencede kardeş çok haklısın:yes: