2013 SBS'ye Girecekler Buraya

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aranızda SBSye girecekler varmı?Girenler varsa önerilerini alabilirmiyim?Nasıl çalışmalıyım malum 2ay kaldı depara geçmem lazım konu eksiğim var ama temelim var yani konuları bilmiyor değilim.Matematik zorluyor feni de nedense unutmuşum.Aranızda TEVİTÖL'Ü bilen varmı veya okuyan nasıl bir yer?Burası 2013SBS adaylarının konuşma alanı olsun.Herkes deneme sonuçlarını yazsın:
-En yüksek deneme:472 (667)
-En Düşük:(579)
Sizinki kaç?

slipknot44

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben 6.da 7.de 8.de girmiş gruptanım. bana kalırsa şu anki halinle girsen 630 falan alırsın. kocaelindeki liseler için iyi fena puan değil ama bence az daha matematik fen kasıp 24 kasım anadoluya girmeye çalış.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben 6.da 7.de 8.de girmiş gruptanım. bana kalırsa şu anki halinle girsen 630 falan alırsın. kocaelindeki liseler için iyi fena puan değil ama bence az daha matematik fen kasıp 24 kasım anadoluya girmeye çalış.
Bizim geçen sene giren abi sbsde 489 aldı ama dershane denemesindeki en yükseği 470 imiş
Not:Aksaraydayım
Bugün deneme yaptık 458 aldım acaba çalışsam yükseltebilirmiyim kısa sürede :(

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
son iki hafta çalışmana çok dikkat et 2 deneme + her hangi bir dersten 100 soru çöz Türkçe problemi yaşıyorsan iki günde 500 soru çöz halledilir fende sadece dikkat et lafta kalmasın dikkat çok çok önemli üç senede fenden yanlışlarım dikkatsizlikti

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu saatten sonra çalışsam 20 puan yükseltirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yarın sbs var son girdiğim denemeden 457.800 aldım bugün konulara baktım 457 yaptığımda mat. full dü şimdi deneme çözüyorum ama matematik çok zor geldi sizce sbs nin zorluk seviyesi nasıl olur

Tekno Çocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2013 SBS adayı değilim seneye gireceğim fakat benim de hayatımda aldığım en yüksek not 500/475'di :) En düşüğü 500/300. Yani bu notlarda sınavdan sınava değişiklik olabiliyor,kafana takma,aç bir tane özgüven aşılayıcı bir film izle,örneğin 3 Aptal-3 Idiots. Sonra da şu şarkıları dinleyebilirsin; Eye Of The Tiger-Survivor ve We Are The Champions-Queen.

Şu andan itibaren çalışmanı pek önermiyorum,bu kafanı yoracaktır. Ama bilmediğin birkaç soruya bakıp çözümlü olarak cevaplarını inceleyebilirsin.

Sonra biraz pencereyi aç,kafanı dışarı uzat,bol bol nefes al. Akşam kesinlikle çiğ köfte vb. ağır yiyecekler yeme,bu sınavda büyük sorunlara yol açabilir. Muz ve süt gibi kabızlığa yol açıcı yiyecek-içecekleri de sınav öncesinde önermiyorum,karnını ağrıtabilir. Hafif şeyler ye ve sakın tıkınma. Çok yemek yemek sınav öncesinde iyi değildir,az yemek yemek de. Sınav sabahında mutlaka kahvaltı yap,sınavın hangi saatte olduğunu bilmiyorum.

Sınav akşamı ılık bir duş al ve erken uyu. 21.30 idealdir. Uykuya dalmadan önceki birkaç dakikada hedeflediğin lisenin sıralarında oturduğunu hayal edebilirsin.

Sabah kalktığında bol bol elini yüzünü yıka,uykunu açacaktır.

Sınav anında sınav kitapçığını açmadan önce derin bir nefes al ve nefesini bitene kadar (sadece ilk nefeste) ver. Kitapçığa önce bir göz geçir,sonra beklenmedik sürprizler seni şaşırtmasın. Soruları çözerken ilk olarak en başarılı olduğun dersten başla,test sırasını karışık yapabilirsin ama soruları da karışık çözmeni tavsiye etmiyorum. Örneğin: Türkçe'de 11.soruyu çözdükten sonra Fen Ve Teknoloji'de 2.soruya geçmek gibi,bunu asla yapma. Sınavı bitirdikten sonra sınav süresi dolana kadar tekrar tekrar sınavı kontrol et. Yanlış soru bulursan hemen değiştir ve kodlamayı da unutma. Kodlamayı sona bırakma. Sınavın son anlarında kodlamanı da kontrol et,kaydırma yapman pek iyi olmayabilir.

Başarılar :)

Not: "Bunları nereden biliyorsun" diyeceksen söyleyeyim. İnsanlara psikolojik rehber olma konusunda oldukça iyiyim. Doğduğumdan beri insanlara böyle konularda yardım etmeyi severim,bu konulara hakimim. Zaten üniversitede PDR (Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik) okuyup yaşam koçu olmak istiyorum. Tekrar başarılar,unutma,sen başarabilirsin :)

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
2013 SBS adayı değilim seneye gireceğim fakat benim de hayatımda aldığım en yüksek not 500/475'di :) En düşüğü 500/300. Yani bu notlarda sınavdan sınava değişiklik olabiliyor,kafana takma,aç bir tane özgüven aşılayıcı bir film izle,örneğin 3 Aptal-3 Idiots. Sonra da şu şarkıları dinleyebilirsin; Eye Of The Tiger-Survivor ve We Are The Champions-Queen. Şu andan itibaren çalışmanı pek önermiyorum,bu kafanı yoracaktır. Ama bilmediğin birkaç soruya bakıp çözümlü olarak cevaplarını inceleyebilirsin. Sonra biraz pencereyi aç,kafanı dışarı uzat,bol bol nefes al. Akşam kesinlikle çiğ köfte vb. ağır yiyecekler yeme,bu sınavda büyük sorunlara yol açabilir. Muz ve süt gibi kabızlığa yol açıcı yiyecek-içecekleri de sınav öncesinde önermiyorum,karnını ağrıtabilir. Hafif şeyler ye ve sakın tıkınma. Çok yemek yemek sınav öncesinde iyi değildir,az yemek yemek de. Sınav sabahında mutlaka kahvaltı yap,sınavın hangi saatte olduğunu bilmiyorum. Sınav akşamı ılık bir duş al ve erken uyu. 21.30 idealdir. Uykuya dalmadan önceki birkaç dakikada hedeflediğin lisenin sıralarında oturduğunu hayal edebilirsin. Sabah kalktığında bol bol elini yüzünü yıka,uykunu açacaktır. Sınav anında sınav kitapçığını açmadan önce derin bir nefes al ve nefesini bitene kadar (sadece ilk nefeste) ver. Kitapçığa önce bir göz geçir,sonra beklenmedik sürprizler seni şaşırtmasın. Soruları çözerken ilk olarak en başarılı olduğun dersten başla,test sırasını karışık yapabilirsin ama soruları da karışık çözmeni tavsiye etmiyorum. Örneğin: Türkçe'de 11.soruyu çözdükten sonra Fen Ve Teknoloji'de 2.soruya geçmek gibi,bunu asla yapma. Sınavı bitirdikten sonra sınav süresi dolana kadar tekrar tekrar sınavı kontrol et. Yanlış soru bulursan hemen değiştir ve kodlamayı da unutma. Kodlamayı sona bırakma. Sınavın son anlarında kodlamanı da kontrol et,kaydırma yapman pek iyi olmayabilir. Başarılar :)Not: "Bunları nereden biliyorsun" diyeceksen söyleyeyim. İnsanlara psikolojik rehber olma konusunda oldukça iyiyim. Doğduğumdan beri insanlara böyle konularda yardım etmeyi severim,bu konulara hakimim. Zaten üniversitede PDR (Psikolojik Danışmanlık Ve Rehberlik) okuyup yaşam koçu olmak istiyorum. Tekrar başarılar,unutma,sen başarabilirsin :)
Sağ olun hocamAnadolu Öğretmen Lisesini kazandım 459.119 ve yüzdelikte 1.97 oldum.Fen lisesini 0.6 ile kaçırdım yardımınız için teşekkürler