2012 DGS Sınavında 4 Soru İptal Edildi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
DUYURU
(15 Temmuz 2012)

2012-Dikey Geçiş Sınavı (DGS): Sınavın Uygulanması

2012-Dikey Geçiş Sınavı (DGS) 15 Temmuz 2012 tarihinde 130.258 adayın katılımı ile uygulanmıştır. Sınavda kullanılan az sayıda soru kitapçığında dört soruda basımevi kaynaklı baskı bozukluğu tespit edilmiştir. Bu sorular iptal edilecek ve ilgili testte cevabı bulunan tüm adayların bu sorulara doğru cevap verdikleri kabul edilerek değerlendirme yapılacaktır. Konu ile ilgili teknik ve idari inceleme başlatılmıştır.

Sınavın temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı madde analizleri tamamlandıktan sonra yayımlanacaktır.

Adaylara duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Kaynak

illeqalrapper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgilendirme için teşekkür ederim... hangi sorular olduklarını henüz yayınlamadılar sanırım değil mi ?

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sınava giren kimler var netler nasıl nasıldı sınav

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
matematiği optiğe yaptım ama Türkçe'nin yarısını yetiştiremedim optiğe o sinirimi bozdu

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Panik mi yaptım ama sonuçta o harmonik sorusunda Kök 5'ten bir türlü kurtaramadım seçenekler hep tam sayılıydı :D

xlorxlarge

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bölüm neydi senin ?
nasıl geçti matematik kolay sorulmuştu bu yıl sence nasıldı ?
Bilgisayar programcılığı ben hazırlanmadığım için mat zor geldi haliyle ama sözle kolaydı matta zaman harcamadığım için sözeli baya yaptım senin bölüm ne

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Bilgisayar programcılığı ben hazırlanmadığım için mat zor geldi haliyle ama sözle kolaydı matta zaman harcamadığım için sözeli baya yaptım senin bölüm ne
inşaat benim bölüm bende hazırlanmadım ama mat iyi geçti diyebilirim türkçe normaldi bir yerler gelir ama yerleşir miyim bilmiyorum