2012/2013 Şampiyonu Galatasaray! | Galatasaray 4-2 Sivasspor - Video

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birilerin içinde kaldı Play off mu yapsak ne yapsak be ?

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Puan farkına 13 demeli miyiz? Bazıları puan farkının 1 olduğunu savunuyordu da fark 4 iken.

Ben gelmiş adam gibi sizi tebrik ediyorum sizin dediğiniz şeye bak. 10 puan farkla şampiyonluğu ilan etmişsiniz baksana sevinmenize. Hâlâ laf sokma çabası içindesiniz. İşte bu davranışlarınız yüzünden şampiyonluk kutlamalarında dayak yiyorsunuz. Avrupa'da bizi desteklemiyorlar diyorsunuz.

Derbiye gelince de bir şey demek çok zor. İlk defa GS kazanmaya bu kadar yakın.

Ben yine de GS takımını güzel futbolu için, GS yönetimini de transferler için tebrik ediyorum.

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tebrikler, İyi bir sezon geçirdiniz, hem avrupa liginde hemde türkiye liginde.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ben gelmiş adam gibi sizi tebrik ediyorum sizin dediğiniz şeye bak. 10 puan farkla şampiyonluğu ilan etmişsiniz baksana sevinmenize. Hâlâ laf sokma çabası içindesiniz. İşte bu davranışlarınız yüzünden şampiyonluk kutlamalarında dayak yiyorsunuz. Avrupa'da bizi desteklemiyorlar diyorsunuz.

Ben yine de GS takımını güzel futbolu için, GS yönetimini de transferler için tebrik ediyorum.

Laf sokma size değil. Mesajınızı beğenmiştim zaten. Bazı FB'li futbolcuların ve bazı forum üyelerinin söylemlerini hatırlatmak istedim.

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Açıkçası bence de burada alınmanızı gerektirecek bir durum yok. Siz söylememiş veya düşünmemiş olabilirsiniz lakin gerek burada ve gerek sosyal hayatta bir çok kişi puan farkı 4 iken FB - GS maçını baz alarak puan farkı "1" diye yorumlarda bulunulmuştur. [MENTION=87948]ByEGT[/MENTION] bu duruma atıfta bulundu sadece ki doğru da söyledi. Dereyi görmeden paçayı sıvamanın anlamı yok.

Ayrıca Fenerbahçe'nin de Avrupa'da ki başarısı Türkiye adına gurur verici bir olaydır.