Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepinize daha güzelleri nasip olsun inşallah arkadaşlar.
Arabadan biraz bahsedelim...
Görüntüsü, fotoğrafta da gördüğünüz gibi oldukça cebedici ve hoş.
İç tasarım gerçekten çok güzel. Çok oturaklı ve bir o kadar dinamik bir iç tasarıma sahip. Bir örnekle anlatacak olursam; arabama binen tüm arkadaşlar direksiyon simidini gördüklerinde sürmek istiyorlar Sürüşü keyife çeviren bir araç.
Vites geçişleri gayet rahat. Vites aralıkları ise ne kısa, ne uzun, optimum değerde.
Aracım 1.4 Motor 96 HP Benzinli. En başlarda seriliği ve en yüksek hızı konusunda biraz hayal kırıklığına uğrasamda, sürdükçe daha iyiye gidiyor
Malum, halk arasında "Bunun motoru açılacak" tabiri vardır, tabiri caiz ise, benim durumum da bu sanırım.
Yakıt tüketimi benzinli 1.4 96 HP bir araca göre iyi. Teknik veriler veremicem
Yol tutuşuna çok güvenemiyorum. Sahil yolunda yaptığım bir sürüşte aracın çok sağa sola yattığını farkettim. Yani güven vermedi açıkçası.
Far-Yağmur-Park Sensörleri ve Cruise Control mevcut olması çok büyük bir avantaj ve büyük bir rahatlık. Direksiyon kollarını sadece sinyaller için kullanıyorum, geri kalan herşeyi sensörler hallediyor.
Fazla sözü edilmez ama, herkes için önemli olan konulardan birisi, cep. tel, cüzdan, sigara, çakmak vs... gibi ihtiyaçları koyabilecekleri bölmeler
Ford sözü fazla edilmese de bu konuya önem vermiş ve el freninin arka kısmına adet kapaksız bir sandık yerleştirmiş. Tabi hemen yanında 2 adet bardak yuvası ile.
Bagaj hacmi normal. Küçük değil, ama büyük hiç değil.
Malum, ufak bir araba... Çok birşey beklememek lazım hacim konusunda. Fakat arka koltuklar çok rahat, geniş. Bu yüzden bagaj hacmi büyük tutulamamış. Ama bence daha iyi olmuş, bagajdansa, arka yolcu koltukları...
Anahtar tasarımı çok kötü.
Lolipop gibi birşey.
Aklıma gelen herşeyi yazdım arkadaşlar.
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz.
Tekrar teşekkürler.