Be5tE
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5
Dünyanın en ünlü artistik takımına dahil edilen kuaför İlker Yavrutürk ten, saçlarda ilkbahar yaz tredleri...

Kuaför İlker Yavrutürk saç modasındaki yenilikleri, Newyork' da TIGI Academy'de aldığı eğitimden sonra bizlerle paylaştı#8230;
"Dünyanın en ünlü artistik takımına dâhil edildim ve bu sayede Eylül Ayında Taiwan da Tigi Artistic Team ile birlikte mükemmel bir show hazırlığı yaptık. Kesimler ve Renkler Harika; değişim inanılmaz..."
Trendler mi?

"Bu sinerji sayesinde mesleğimin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha fark ettim. Almış olduğum uluslararası sertifika beni biraz daha gururlandırdı. Dünyanın en iyi kuaförleri Anthony Mascolo ve Zak Mascolo ile beraber çalışacağımdan dolayı ben İlker Yavruturk, inanılmaz mutluyum!"
Instinctive Collection ile Tigi ürünleri 13 ayrı modelle harikalar yaratıyor.Daha detaylı bilgi almak isteyen okurlarımızın www.ilkeryavruturk.com u ve salonunu ziyaret edebilirler.
"Bir konuda daha iddialıyım! Saç kesimlerinden sonra kesimlerini kullanmak için fön çektirmeye gerek duymayacaklardır!"
Kaynak