2008 Yaz Sac Modelleri

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Be5tE

Dekan
Katılım
22 Nisan 2008
Mesajlar
7,346
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Dünyanın en ünlü artistik takımına dahil edilen kuaför İlker Yavrutürk ten, saçlarda ilkbahar yaz tredleri...​

i2008-04-13-7-17-25.jpg

Kuaför İlker Yavrutürk saç modasındaki yenilikleri, Newyork' da TIGI Academy'de aldığı eğitimden sonra bizlerle paylaştı#8230;

"Dünyanın en ünlü artistik takımına dâhil edildim ve bu sayede Eylül Ayında Taiwan da Tigi Artistic Team ile birlikte mükemmel bir show hazırlığı yaptık. Kesimler ve Renkler Harika; değişim inanılmaz..."

Trendler mi?

i2008-04-13-7-15-14.jpg
"Saçlar ya dümdüz ya da çok dalgalı... Küt kahkuller ve hem sağa hem sola taranabilen mükemmel kesimler. Tepeden aşağıya inerken değişik boylarda uzayan dokulu katlar, uçlarda hafif inceltmeler ve daha neler neler#8230; Bu yaz kesinlikle saçlarda özgürlük yazı olacak."

i2008-04-13-7-15-52.jpg

"Bu sinerji sayesinde mesleğimin ne kadar güzel olduğunu bir kere daha fark ettim. Almış olduğum uluslararası sertifika beni biraz daha gururlandırdı. Dünyanın en iyi kuaförleri Anthony Mascolo ve Zak Mascolo ile beraber çalışacağımdan dolayı ben İlker Yavruturk, inanılmaz mutluyum!"

Instinctive Collection ile Tigi ürünleri 13 ayrı modelle harikalar yaratıyor.Daha detaylı bilgi almak isteyen okurlarımızın www.ilkeryavruturk.com u ve salonunu ziyaret edebilirler.

"Bir konuda daha iddialıyım! Saç kesimlerinden sonra kesimlerini kullanmak için fön çektirmeye gerek duymayacaklardır!"

Kaynak
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst